in

Aerobicosok Pécsen

2008. szeptember 27-28-án került sor a MAGYAR KUPA III. fordulójára Pécsen, a Gandhi Gimnázium Sportcsarnokában. Sportaerobicban 105 egység, Basic, Step és Challenge kategóriában 89 egység versenyzett.
Az első napon az „A” kategória, a másodikon a „B” kategória versenyzői mérték össze erőiket.
A RITMUS SPORTAEROBIC CLUB sportaerobicosai 3 érmet hoztak haza az első napról. 

GYEKICZKI GYÖNGYI volt a legsikeresebb, a 15-17 éves korosztály bronzérmese lett, igen magas, 18,55 ponttal. Edzője Somogyi Zsuzsa.
Gyöngyi a debreceni FLEX-HD, és a RITMUS SAC közös triójában is szépen szerepelt, ott ezüstérmet nyert, így mindkét kategóriában a MAGYAR KUPA DÖNTŐJÉBEN is kivívta a jogot az indulásra.

A fiúk között FABÓ MÁRKÓ is bronzérmet kapott ebben a korosztályban, és ezzel a MAGYAR KUPA DÖNTŐJÉBE jutott. Edző: Somogyi Zsuzsa

A RITMUS SPORTAEROBIC CLUB  6 fős csapata azonos pontszámot ért el a komlói egységgel, a szabályok értelmében a negyedik helyen végeztek.

A RITMUS SPORTAEROBIC CLUB SPORTAEROBICOSAI, középen : GYEKICZKI GYÖNGYI, jobbra: FABÓ MÁRKÓ
A RITMUS SPORTAEROBIC CLUB SPORTAEROBICOSAI, középen : GYEKICZKI GYÖNGYI, jobbra: FABÓ MÁRKÓ

A DÖNTŐBEN újra összemérhetik erőiket az említett csapattal. A csapat tagjai:
DEMETER VIVIEN, LACZKÓ IVETT, KERESZTURSZKY ZITA, SPRINGEL KITTI, SZIRONY DÓRA, UHLJAR LUCA.
Trióban a 6. helyet érték el: KERESZTURSZKY ZITA, SPRINGEL KITTI és SZIRONY DÓRA. A ritmusosok másik triójának ezúttal a 9. helyet sikerült megszereznie. (BÚZÁS CSILLA, GYEKICZKI ADÉL és MELIS VANDA.  Mindkét egység edzője: Somogyi Zsuzsa
A 12-14 éves korosztály egyéni katrgóriájában a RITMUS SPORTAEROBIC CLUB versenyzői közül GYEKICZKI ADÉL  jutott be a MAGYAR KUPA DÖNTŐJÉBE, BÚZÁS CSILLA 14., SPRINGEL KITTI 15., DEMETER VIKTÓRIA 16., MELIS VANDA 19., BAE SUN YOUNG 20., HRUSKA TEKLA 21. és HOMONNAI VIKTÓRIA 25. helyen végzett.

A második nap a „B” kategóriában is sikerült érmet szereznie a RITMUS SPORTAEROBICOSOKNAK. A club másik edzőjének STEP CSAPATA bronzérmet nyert. A csapat tagjai: ANCSIN DÓRA, BENCSIK REBEKA, EMŐDI DORINA, KUGYELA FLÓRA, MESTER ZSÓFIA, SZIKORA DÓRA és UHLJAR JANKA.

A RITMUS SPORTAEROBIC CLUB "B" kategóriás versenyzői
A RITMUS SPORTAEROBIC CLUB “B” kategóriás versenyzői,hátul a bronzérmes step csapat: ANCSIN DÓRI BENCSIK REBEKA,EMŐDI DORINA, KUGYELA FLÓRA, MESTER ZSÓFIA, SZIKORA DÓRA és UHLJAR JANKA.

A kötelező gyakorlatban (CHALLENGE) ANCSIN DÓRA, BENCSIK REBEKA, EMŐDI DORINA, KUGYELA FLÓRA, MESTER ZSÓFIA, és UHLJAR JANKA nagyon szép gyakorlattal, egy kis rontással a 7. helyen végeztek.

A 14 trió közül a BENCSIK MIKSA, HAMZA BRIGITTA és KONSTANTINOVICS LILI alkotta egység az előző versenyhez képest 2 pontos javítással a 7. helyet érte el. Edzőjük: Somogyi Zsuzsa

Vélemény, hozzászólás?

Kamaraerdő

Kajakosok, akikről még hallani fogunk