Connect with us

Rendezvény

Télapó a kertek alatt

November 22-én szombaton a Petőfi úti sportcsarnokban a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesülete Télapó Váró Sportnapot tartott. Mintegy ötven gyermek izgatott zsibongása töltötte meg a termet. Volt is min izgulni, hiszen mindenki győzni szeretett volna.
A résztvevők három csoportra oszlottak, hogy a játékos sorversenyen összemérhessék erejüket, ügyességüket. Kellett labdát vezetni, rúgni, gurítani, ütögetni, volt talicskázás, zsákban futás, karikán átbújás, célba dobás, öltözködő verseny, kellett párban összekötött lábbal és egymásnak háttal futni és volt még kapura rúgás is. A sorversenyek fénypontját mégis a gyerekek kedvence, a kötélhúzás jelentette. Nem is akarták abbahagyni! Még mi az eredményeket számolgattuk, ők csak húztak-vontak. 

A játék sokáig tartott és közben jókedvük és izgalmuk csak fokozódott. Azért félszemmel az ajtót is lesték: ha már várjuk, hátha valóban megérkezik a Télapó.
S akkor megjött a várva várt Puttonyos is! Csillogó szemekkel állták körül az apróságok. Mindenkinek jutott a piros zsákból valami finomság. S aki nem volt szégyenlős és verset mondott, énekelt, az újabb csokoládéval lett gazdagabb. S mikor a zsák is kiürült, a versek, dalok is elfogytak, Télapó búcsút intett, hiszen még sok-sok gyerek vár rá.
A gyerekek pedig telve élményekkel és édességekkel búcsúztak el tőlünk ezen a mozgalmas szombaton.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2008. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategóriák

Friss

Connect