in

20 éves a www

worldwideweb

worldwidewebNem is olyan rég még milyen fölöslegesnek tartották sokan az internetet, ma meg hogy ki tudjuk verni a balhét a szolgáltatónál, mikor internyet. Mint azt ma annyiszor hallhattuk a tévében, 20 éves a www. Laboratóriumok közötti hálózatból nőtte ki magát, kitalálóját lovaggá ütötték, ma Sir. Azt már tudjuk, hogy milyen az élet internettel, de milyen lenne nélküle?

– A mindennap 4 órakor, a postán kitörő forradalmak elkerülése végett bevezetésre került volna a hatórás munkanap, hogy fel tudjuk adni hivatali időben a leveleinket.

 

– Sokkal kevesebb bankrablás lenne, mert a rablók nem férnének a kasszához a sok papír alapú átutalással sorban állótól.

 

– A hagyományos mosóporgyártókat lenyomták volna a térdtájékon nadrágba tört fű eltávolítására szakosodott gyártók, mert arra lenne szükség.

 

– Nem tudnánk annyi emberen segíteni lánclevelek továbbküldésével.

 

– Elsőszámú hírforrásunk az m1 és a népszabi lenne.

– Továbbra is írogatnánk az autógyáraknak, hogy küldjenek katalógust, mert Túrkevén autószerelőnek tanulunk.

 

– A Playboy lényegesen nagyobb számban fogyna az újságosnál.

 

– Egy csomó dolgot helyben vennénk meg, nem az internetes áruházakban, mert itt is lehet kapni, bár az nem olyan divatos.

 

– Könyvtárba mennénk, mikor össze szeretnénk gyűjteni Gyurcsány összes mellébeszélését, vagy Orbán összes szóvirágát.

 

– Naponta elsétálnánk a bankokhoz, hogy mennyiért váltják az eurót.

 

– A google nélkül kevésbé szennyeznénk a környezetünket, ugyanis egy googlés keresés 7 gramm széndioxiddal terheli a környezetet, míg csak az egyszerű onlineban levés percenként 0,02 grammal.

 

– Nem olvasnák a newjságot.

Vélemény, hozzászólás?

Kék hírek – 2009. március 13.

battonya090314

Battonyai ruhagyár Szarvason