in

Sikeresen zárult le az I. Városi Fogyókúra Verseny Szarvason

A Plastofit Sport és Fitness Centrum februárban hirdette meg a versenyt, melyre a várakozáson felül jelentkeztek. A szervezők és az edzők  szerettek volna ezzel a programmal szakszerű segítséget tudjunk nyújtani azoknak az embereknek, akik az élet egyéb fontos területein, szakmáikban foglalkozásaikban remekül megállják a helyüket, de ezen a téren irányításra szorulnak.

 

Ez egy városi megmozdulás, amiből tradíciót szeretnénk csinálni, és aminek segítségével, talán egyre több és több laikus embernek tudunk segíteni az egészséges életmóddal kapcsolatban.

 

Azt mindenki tudja, hogy a túlsúly, elsősorban mozgáshiány miatt alakul ki. Mi nem csodaszereket, csodamódszereket, kapszulákat, csodatablettákat hirdetünk és értékesítünk, hanem képzett szakemberek segítségével a mozgás különböző fajtájával ismertetjük meg a vendégeket, egyéni igény szerint, figyelembe véve a fizikai, fittségi állapotot, az életkort, a nemet és a ráfordított, rászánt időmennyiséget.

A mozgás öröm, a „láb, mindig kéznél van” és a közös célokért vívott mozgás, mindig sokkal könnyebb egy csoportnak, mint egy embernek külön-külön!

 

A program első napján bemérésekkel indítottunk, majd személyre szabott vércsoport diát adtunk át, valamint  praktikus étkezési tanácsokkal láttuk el a résztvevőket. A diéta mellett javaslatot tettünk különböző mozgásfajtákra és ezek rendszerességére. Ezt követően négy hónapon keresztül visszamérésen kellett részt venniük a versenyzőknek. Ahogy telt az idő, úgy sajnos egyre kevesebben jöttek vissza, de a legkitartóbbak végigküzdötték a versenyt.
 
A négy helyezett a négy hónap alatt összesen 33 kg-ot fogyott!
 
1.hely: Fazekasné Vékony Edina – nyereménye:  2 személyes, 2 éjszakás hétvége a Siófoki Hotel Residence-ben, valamint a Fujilabor 5.000 forint értékű vásárlási utalványa
 
2.hely: Uhjár Éva – nyereménye: a Plastofit 15.000 forint értékű ajándékutalványa, valamint a Fujilabor 5.000 forint értékű vásárlási utalványa
 
3.hely: Babákné Marika – nyereménye: a  Plastofit 10.000 forint értékű ajándékutalványa, valamint a Fujilabor 5.000 forint értékű vásárlási utalványa
 
3.hely: Fekécs Andrea – nyereménye:  Plastofit 10 alkalomra szóló bérlete, valamint a Fujilabor 5.000 forint értékű vásárlási utalványa
 
Azok a versenyzők pedig, akik részt vettek a díjkiosztón, kaptak egy 5 alkalomra szóló bérletet, melyet szabadon használhatnak fel a Plastofit-ben tartott bármely órák valamelyikén.
 
A program jövőre is folytatódik ! 2010-ben már januárban szeretnénk meghirdetni a II. Városi Fogyókúra Versenyt!

 

Vélemény, hozzászólás?

szepsegverseny090620

Szépségverseny Szarvason

varju090624

Varjú László a túlélésről