Connect with us

Blog

Ma találkoztam valakivel

Ma találkoztam valakivel, akire egyáltalán nem is számítottam, de úgy érzem ez nagyon is sorsszerű volt. Felkavaró, megrendítő és boldogító. Egy olyan pillanat, amikor tényleg éreztem: ez nem lehet véletlen, ennek meg kellett történnie. Ennek így kellett lennie.

Olyan volt, mint egy ritka gyémánt megcsillanása a ráeső fényben. Napsugaras lényével beleégett a lelkembe, régen nem érintett meg így senki, mint ő. Amint átölelt rám adta fénye-melege egy részét is, magamra öltöztem szépséges lelke egy apró darabkáját. Olyan volt, mint amikor a hideg télben belépünk a meleg szobába és odahúzódunk a cserépkályhához, hallgatjuk duruzsolását, a tűz finom táncát és magunkba lélegezzük melegét – átmelegszik tőle testünk-lelkünk.

Hallgatni őt olyan volt, mint egy reveláció: egyszerre könnyeztem örömömben és meghatottságomban. Visszaadta, megerősítette a hitemet, bizalmamat. Amikor csak rá gondolok mindig megtorpanok egy kicsit, lelassulok, megnyugszik a szívem. Visszaidézem szavait, mozdulatait és hangját, egész találkozásunk édes-fanyar hangulatát és arra gondolok, hogy azt a nyugalmat és derűt majd egyszer én is elérem.

Megfogadtam néhány tanácsát és már tudom, hogy jól tettem. Annyira egyszerű, olyan kézenfekvő követni a szavait – igazi, őszinte emberi szavait.

Más ember lettem, talán jobb is, de mindenképpen nyitottabb. Más szemmel nézem a környezetemet, az embereket és saját magamat is. Talán egyszer én is olyan fénnyel tudom majd sugározni a derűt, mint ő. S talán egyszer én is átadhatok egy kis fény-meleget valakinek, akinek a lelke erre szomjazik.

{jomcomment}

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2009. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect