in

Nem érdemtelen vendégsiker

Vendégsiker született a megyei női kézilabda-bajnokság hétvégi kistérségi rangadóján. Bár a békésszentandrási lányok számára az utóbbi években rendre mumusnak bizonyult a szarvasi együttes, az Alkotmány utcai sportcsarnokban ezúttal sikerült felülmúlniuk a házigazdákat.

Szarvasi NKK–Békésszentandrási KC 19–23 (10–11)

Megyei I. osztályú női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 60 néző. V.: Polgár, Szikora.

Szarvas: Kasik – Kovács H. 4, Kugyela 5, Hajdu 2, Kovács Á. 3, Kovács F. 1, Fulajtár 2. Csere: Melis, Medvegy (kapusok), Ábrahám 1, Kovács A. 1, Ambrus, Rubinstein. Edző: Száva Flórián.

Békésszentandrás: Lólé – Egriné, Petrás 5, Lestyan-Goda A. 5, Aszódi 4, Kondacs R. 2, Sinka 1. Csere: Bagi (kapus), Árgyelánné 6, Rónyai, Szilágyi G., Lénárt, Rohoska. Edző: Lestyan-Goda Mihályné.

Eltekintve a találkozó elejétől, végig a szentandrásiak jártak előrébb. A vendégek ötletesebben és türelmesebben szövögették akcióikat, s ennek hatására már három találattal is vezettek az első játékrészben. A házigazdáknak sikerül felzárkózniuk a szünetig, de a térfélcserét követően sem tudtak javítani teljesítményükön. Hét kihagyott büntető és számos kapufa eredményeként esélyük sem volt behozni a szentandrásiakat, akik a sok fiatal ellenére érettebb játékot nyújtottak, és nem érdemtelenül szerezték meg a győzelmet.

Majorosné Kasik Gabriella elnök: – Ennyi gólszerzési lehetőséget nem lehet büntetlenül kihagyni. Gratulálunk a szomszédoknak!

Lestyan-Goda Mihályné: – Egységesebb és jobb csapatjátékkal sikerült legyőznünk a Szarvast.

Jók: Kasik, Kovács H., illetve Lólé, Egriné, Árgyelánné, Petrás.

Ifi: Szarvas–Békésszentandrás 28–5.

Vélemény, hozzászólás?

Hadtörténészek a II. világháborúról

Bandi bácsi nem alkoholista