Connect with us

Sport

Szarvasi aerobikosok a kontinens elitjében

Több szarvasi tevékeny részese is volt a 38 tagú magyar csapat egyetlen aranyérmét szállító egységnek, a csehországi Liberecben lebonyolított hétvégi aerobik Európa-bajnokságon. A tesztjelleggel szereplő stepaerobik junior kategóriájában a Gulyás Mercédesz, Pálinkás Fanni, Kele Alexia, Varga Virág, Somogyi Nikolett, Molnár Viktória, Tóth Réka, Pásztor Mariann által alkotott és Szloboda Éva által felkészített csoport a szlovák, a cseh és a második számú magyar „team” előtt nyerte meg kategóriája küzdelmeit.
A Blue Gym hatosa mellett Gyekiczki Gyöngyi (Ritmus SC) is fellépett a kontinensviadalon. Somogyi Zsuzsa tanítványa a junior magyar csoport tagjaként ötödik helyen végzett. A Bucsánszki Linda, Hagymási Alexandra, Holp Rebeka, Sipeki Rózsa, Berki Alexandra, Gyekiczki Gyöngyi összetételű egység a pénteki selejtezőből magabiztosan került a legjobb nyolc közé, ahol a sportág európai nagyhatalmai (Románia, Oroszország) mellett olasz és görög riválisok előzték meg őket.

Az aranyérmes magyar egység (balról): Szloboda Éva edző, Somogyi Nikolett, Tóth Réka, Varga Virág, Pálinkás Fanni, Kele Alexia, Gulyás Mercédesz, Molnár Viktória, Pásztor Mariann

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2009. november
h k s c p s v
« okt   dec »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Kategóriák

Friss

Connect