in

Évzáró party az aerobicosoknál

Mikulással búcsúztatták az évet

A Ritmus Sportaerobic Club évzáró partyját december 4-én rendezték meg a Szarvasi Gyógyfürdőben. Hagyomány a club életében, hogy az év vége feléhez közeledve az aerobicosok bemutatják mennyit fejlődtek mit tanultak.A legsikeresebb versenyző Gyekiczki Gyöngyi, aki mind egyéniben, mind csapatban nemzetközi versenyeken szerzett érmeket, egyéniben a Ritmus Sportaeribic Club-ot képviseli, csoportban az ország legeredményesebb klubjával, a debreceni Flex-HD-val közös csoportban szerepel – mondta Somogyi Zsuzsa edző.

Gyekicki Gyöngyi a Diákolimpia döntőjében egyéni bronzérmes lett, a Bulgár Nemzetközi versenyen csoportban I. helyen végzett, legnagyobb egyéni sikere Suzuki Vk. 7. hely.

Ezt a sportágat sokan női versenynek gondolják, de a Ritmus Sporaerobic Club-ban mindig voltak fiúk, akik rácáfoltak erre. Bencsík Miksa az országos versenyeken a 4., 5. helyeken végzett, Fabó Márkó pedig a Magyar Diákolimpia döntőjében, és a Magyar Kupasorozat döntőjében is bronzérmes lett.

A party végén megfordultak a szerepek, hiszen az edző és a szülők bemutatója következett, majd váratlanul a Mikulás is betoppant.

Vélemény, hozzászólás?

Itt a Mikulás!

Ég a második gyertya is