in

Rozmárok, ha találkoznak

Vízilabdatornára került sor szombaton a városi uszodában. A jó hangulatú meghívásos tornán a hazai csapaton kívül még négy öregfiúk gárda vett részt, a budapesti Retro, a Szentesi Öregfiúk, a békéscsabai Octopus, és a Pécsi Rozmárok.

Megkérdeztük a SZUSE Vízilabda Szakosztályának a vezetőjét, Molnár Örsöt, hogy milyen tapasztalatokkal zárult a torna.

– A Vízilabda Szakosztály 9 csapatot hívott meg, amiből négy tudott eljönni a tornára. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a tornával, amit január végén, február elején rendeznénk meg a jövőben évről-évre.

 

Mi a célotok a tornával?
– Szeretnénk népszerűsíteni, és minél több szarvasi sportszerető emberrel megismertetni ezt a nagyon jó sportot, amit mindenki a saját szintjén űzhet elvárások nélkül. Azt meg reméljük, hogy a meghívottak, akik közül sokan a családjukkal érkezte jól érzik magukat, Szarvas jó hírét viszik magukkal, és adják azt tovább.

Hogy ment a szarvasiaknak a játék? Mik a tapasztalatok? 
– Nagy örömükre szolgált, hogy a szarvai csapat  kezdi felvenni a versenyt a többiekkel, mind erőnlétileg, mind technikailag, ami a kemény edzéseknek köszönhető.

Elfoglalt helyetek az öregfiúk között?
– Kezdünk meghatározó csapata lenni a meghívásos tornáknak, kétszer voltunk már másodikok, de erősebb mezőnyben is dobogósok tudtunk lenni.

Hány főből áll a vízilabda tagozat?
– Közel 30 fővel dolgozunk, akik közül ma 22-en el tudtak jönni, így harmadikok tudtunk lenni a könnyűnek nem mondható mezőnyben.

Új kapuval gazdagodott a szakosztály. Hogy sikerült hozzájutnotok?
– Az ilyen versenyek alapfeltétele, hogy szabványos kapunk legyen. Nagy szerencsénk volt mert támogatók segítségével sikerült megvennünk, amiért ezúton is szeretnénk hálás köszönetet mondani nekik. Köszönjük a segítséget azoknak is, akik segítettek a torna megszervezésében, lebonyolításában.

 

Végeredmény:
Retro Budapest
Szentesi Öregfiúk
Szarvas Szuse
Octopus Békéscsaba
Pécsi Rozmárok

Legjobb dobó:
Makra Zslt Szentes 13 találat
Lázár Viktor Szarvas , Deme Péter Retro 11-11
Pélyi Norbert Szarvas, Juhász Tibor Szentes 10-10

Legjobb mezőnyjátékos: Deme Péter Retro

Legjobb kapus: Pintér Ferenc Szarvas

Legjobb szarvasi játékos: Lázár Viktor Szarvas

Legsportszerűbb csapat: Pécsi Rozmárok

 

Vélemény, hozzászólás?

Néhány perces boldogság

A petrozselymes lámpa rejtélye