in

Rablás Kondoroson

A Békéscsaba Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki 2010. 04. 21-én 11 óra 30 perc körüli időben Kondoroson egy vegyesboltba bement a kezében fegyvernek látszó tárggyal, és az ott dolgozó hölgyet pénz átadására szólította fel. Az elkövető a cselekménye elkövetése idején az arcát egy sötét színű, szeménél, szájánál kivágott sapkával takarta el.  Az eladó segítségért kiabált, amelynek hatására az ismeretlen személyazonosságú férfi a helyszínről elmenekült.

Az ismeretlen elkövető személyleírása:

18-20 év körüli, kb. 170-180 cm magas, vékony testalkatú, barna hajú, barna szemű férfi. Szakállt bajuszt nem viselt, az eddigi adatok alapján „gyerekarcú” személy.

A férfi egy sötét kék színű, pamut anyagú, középen zipzáros, kapucnis felsőt viselt, amelynek ujjain két csík volt, a hozzá tartozó sötétkék nadrággal (feltehetően melegítő együttes). Szürke vagy fehér színű cipő volt rajta.

A Rendőrség kéri a lakosság segítségét, hogy akik a bűncselekmény elkövetésének idején a helyszín közelében tartózkodtak, és bármilyen a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható, illetve a nyomozást segítő körülményt észleltek, vagy akik a bűncselekmény elkövetőjére vonatkozóan bármilyen adattal, információval rendelkeznek, azok személyesen jelentkezzenek a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívják a 66/523-700-as telefonszámot, illetve a rendőrség 107-es, 112-es segélyhívó számát. A bejelentő adatait a Rendőrség bizalmasan kezeli.

Az elkövető fantomrajza:

 

Békéscsaba, 2010. április 21.

Vélemény, hozzászólás?

Téli Kupa

Kitárt Zöld Óvoda kapuk