Connect with us

Kék hírek

Késsel fenyegették a halőrt

2010. június 02-án egy szarvasi férfi két társával az egyik helyi áruház parkolójában megszólított egy hivatásos halőrt, akitől a férfi lefoglalt horgászbotjai iránt érdeklődtek, kérték, hogy azokat adja vissza neki. A halőr elmondta, hogy azok csak akkor kerülhetnek vissza a birtokába, ha az FM Hivatal által kiszabott bírságot kifizette. Amennyiben nem fizeti ki a bírságot, akkor a horgászbotok megsemmisítésére kell intézkednie. Ezt meghallva a férfi előkapott egy kést, fenyegetően előrelépett és fennhangon kiabálta, hogy ha nem kapja vissza a botokat, akkor elvágja a torkát és elrendezi a családját. A férfi csak akkor hagyta abba a fenyegetőzést, miután meglátta a hivatásos halőr szolgálati fegyverét. Ezután kerékpárjával sietve távozott, úgy hogy közben tovább fenyegetőzött.

A késsel fenyegető férfi ellen a Szarvasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el, mivel megalapozottan gyanúsítható a „felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás” bűntettének elkövetésével.

 

10.06.04. Rendőrségi tájékoztatás

A halőrt késsel fenyegető férfit a mai napon a Békéscsabai Városi Bíróság előzetes letartóztatásba helyezte.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Police.hu Fotó: Police.hu

Baleset Békésszentandrás külterületén

Békésszentandrás

Könnyebb sérüléssel járó baleset a 44-esen

Hírek

Baleset Szarvas külterületén

Csabacsűd

Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5) Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5)

Négyoldalú együttműködési megállapodás a Gál Ferenc Főiskolával

Hírek

Hirdetés

Archívum

2010. június
h k s c p s v
« máj   Júl »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Connect