in

Minden jó, ha jó a vége

Utolsó fordulójához érkezett a megyei labdarúgó bajnokság. A Szarvasi FC a szomszédvár Csabacsűdi SE csapatát fogadta. A hazai gárda arra készült, hogy feledtesse a múlt heti kondorosi fiaskót, és jó játékkal búcsúzzon lelkes szurkolótáborától. Remek időben, ötszáz néző előtt csapatunk a kedvelt fehér szerelésben a Kiri-Kugyela, Pákozdi, Petykó, Csellár-Kiszel, Rácz, Závoda, Klimaj-ifj.Somogyi, Truczka összeállításban futott ki a gyepre.

A vendégeknél Rétes Pál edző munkahelyi elfoglaltság miatt nem lehetett jelen.

Azonnal támadólag léptünk fel, Klimaj és Rácz jól mozgatta a gárdát. Csapatkapitányunk hatalmas góllal szerzett vezetést, méltán aratott elismerést. A vendégek kizárólag a védekezéssel törődtek, mi pedig sorra alakítottuk ki a helyzeteket, de Nagy kapus többször bravúrral hárított. Aztán a félidő végén Somogyi büntetőből bombázott a kapuba, így biztos előnnyel vonulhatunk pihenőre. 

Fordulás után rosszul helyezkedő védőink között Nyemcsok bújt ki, lövése Kiri segítségével került a kapunkba. Hirtelen szoros lett a meccs, de mielőtt belelkesülhettek volna a csűdi hívek, beállt népszerű játékosunk Stanley. Enabulele nagy kedvvel futballozott, első passzából Csellár Sanyi kis híján gólt ért el. Majd Janónak adott gólpasszt, aki köszönte szépen és közelről a hálóba lőtt. 3-1 eldőlt a meccs. Truczka még egy szép lövéssel negyedik gólunkat is megszerezte. Jó meccsen, sportszerű ellenféllel szemben, remek játékkal búcsúztak a fiúk szépszámú szurkolóiktól. Jól játszottunk különösen Kiszel, Rácz, Klimaj, Somogyi és Stanley. Joggal zúgott a vastaps és a „szép volt fiúk!”. Stanley pedig különleges táncával örvendeztette meg a nézőket. Ezüstérmesek lettünk, amelyhez szívből gratulálok a csapatnak és Somogyi mesternek is. Külön elismerés Somogyi Janónak, aki-holtversenyben- gólkirály lett! Folytatás augusztusban addig is jó pihenést fiúk, és hajrá Szarvas!

Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Örvényben

Köszönet a köszöntésért!