in

Ezüstérem a labdarúgó diákolimpiáról

A két vajdás diákkal megerősített SZVKKI Fő téri Általános Iskolája II. korcsoportos labdarúgó-csapata ezüstérmes lett a Fonyódligeten megrendezett országos diákolimpia döntőjében. Bátor György tanítványai a fináléban azzal a Szombathellyel szemben maradtak alul, amely előtt megnyerték csoportjuk küzdelmeit.

A háromnapos torna keretében 20 csapat – a 19 megyei győztes és a budapesti első helyezett – kezdte meg a küzdelmeket négy csoportban. A szarvasi együttes a Szombathely, Székesfehérvár, Makó, Nyírbátor kvartett előtt végezve nyerte csoportját, s került a legjobb nyolc közé. A folytatásban a Kazincbarcika és a Siófok sem jelentett akadályt a fiatalok számára, akik a döntőben rendkívül szoros mérkőzésen maradtak alul a már említett vasi együttessel szemben. Az ezüstérem értékét növeli, hogy 800 csapat közül bizonyultak a második legjobbnak.

A siker nem valósulhatott volna meg a szakmai munkában segítséget nyújtó Szarvasi FC edzőinek, Paulik János, Kiri Mihály és ifj. Somogyi János áldozatos munkája nélkül.

A csapat tagjai: Balog Gusztáv (Vajda), Csasztvan Lénárd (4.b), Konstantinovicz Máté (Vajda), Kovács Ferenc (5.b), Krajcsi Bence (4.b), Pecznik Péter (5.b), Pusztai András (4.b), Török László (3.b), Varga Dominik (5.a). Testnevelő: Bátor György

 

Vélemény, hozzászólás?

A Városszépítők közgyűlése

Sikeres pályázatok a Szarvasi Intézményben