Connect with us

Kék hírek

Sorozatbetörő elfogása Gyomaendrődön

2010. június 28-án a délelőtti órákban Gyomaendrőd külterületén a Hármas Körös folyó közúti hídjánál a Gyomaendrődi Rendőrőrs rendőrei ellenőrzés alá vontak egy férfit, aki egy Schwinn Csepel Laguna típusú női vázas kerékpárral közlekedett Dévaványa irányába. Az intézkedés során a férfi ruházatából előkerült egy fogó is. Elszámoltatása során nevezett elismerte, hogy a kerékpárt nem sokkal korábban a gyomaendrődi MÁV állomásról tulajdonította el.

Miután a rendőrök a férfi adatait megállapították, kiderült hogy büntetett előéletű, aki ellen a Szarvasi Rendőrkapitányság Dévaványai Rendőrőrsén több rendbeli betöréses lopás miatt folytatnak már büntetőeljárást. 

A 23 éves dévaványai férfi a gyanúsítottkénti kihallgatása alkalmával további Dévaványa területén elkövetett betöréses lopásokat ismert el, melyek során villanymotorokat, segéd motorkerékpárt, színesfémhulladékot, gázolajat, élelmiszert tulajdonított el. A bűncselekmények elkövetésével összesen több, mint 900.000 Ft. kárt okozott.

Elmondta továbbá, hogy Gyomaendrőd területéről több kerékpárt is eltulajdonított, döntő többségében SCHWINN Csepel típusúakat. 

A Szarvasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást, eddig 14 bűncselekmény elkövetésével gyanúsítva a férfit. A nyomozó hatóságnak eddig néhány esetben sikerült felkutatni és lefoglalni az eltulajdonított tárgyakból.

Kihallgatását követően a férfi őrizetbe vételére került sor, majd a Szarvasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya előterjesztést tett az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Szarvas, 2010. június 29.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Baleset Szarvas külterületén

Csabacsűd

Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5) Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5)

Négyoldalú együttműködési megállapodás a Gál Ferenc Főiskolával

Hírek

Engedély nélkül vezetett… kétszer

Hírek

Baleset Szarvason

Hírek

Hirdetés

Archívum

2010. június
h k s c p s v
« máj   Júl »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Connect