Connect with us

Közérdekű hírek

A Szarvasi Cigány Kisebbségi Önkormányzat D.A.D.A. napi rendezvénye

Minden tanév végén a városi általános iskolák diákjai számára megrendezésre kerül a D.A.D.A. prevenciós program. Ami ez év június 11-án került megrendezésre, a Szarvasi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya, és a Szarvasi Tűzoltóság közreműködésével. Rendezvényünket meghívottként megtisztelte jelenlétével Kiszely Mihály alpolgármester úr, aki egyben a Városi Kábítószer Egyeztető Fórum elnöke, és Gombár Györgyné képviselő asszony. A résztvevő három iskolából, SZVKKI Fő téri Ált. Isk., Szlovák Ált. Isk., és a Benka Gyula Evangélikus Ált. Isk. összesen hetven fő volt jelen.

A programot Kiszely Mihály nyitotta meg. Az egész napos programok között szerepelt akadálypálya kiépítése, amit időre kellett teljesíteni, tesztlap írás, a Tűzoltóság állta biztosított eszközökkel fecskendővel célba lövés.

A nap végén az immár hagyománnyá vált foci verseny került megrendezésre. Ahol is a Szarvasi Cigány Kisebbségi Önkormányzat által létrehozott vándorkupát a Benka Gyula Ált. Iskolától idén a Szlovák Ált. Isk. csapata vihette haza.

A legeredményesebb résztvevők külön díjban részesültek.

A jó hangulatban telt nap végén a Szarvasi Cigány Kisebbségi Önkormányzat minden résztvevőt megjutalmazott egy kis ajándékkal. 

A rendezvény sikeres lebonyolításáért köszönetet mondunk támogatóink segítségéért.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2010. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Kategóriák

Friss

Connect