Connect with us

Rendezvény

Sikeres Szakmai Napok a Vajda Péter Intézményben

100917vajda

100917vajdaA Vajda Péter Intézmény első Szakmai Napok rendezvénysorozata sikeresen zajlott le, hiszen az esős idő ellenére nagyon sokan voltak kíváncsiak az iskola bemutatóira.

A szakképzésünk standjain folyamatos volt az érdeklődés. A látványos kiállítást elismerően értékelték, többeket meglepett az iskola kínálatának tartalmassága, szakmai felkészültsége.

A tanulóink bemutatóit örömmel fogadták a látogatók, többen kértek helyben frizurakészítést, új névjegykártyát, ismertetőt a falfestési eljárásokról. Sokan távoztak különlegesre hajtogatott szalvétával, illetve díszcsomagolással. A bútorasztalos tanulóink által készített termékekből sok fogyott, hiszen a kis szériás portékákat kedvező áron lehetett megvásárolni. Sőt egyedi kérést is teljesítettek diákjaink, nevet, dátumot faragtak a gyúródeszkára.

A gasztrosátrunk látványkonyhája és süti kóstolója is kihagyhatatlannak bizonyult az érdeklődők számából ítélve.

Az intézményegységek – Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda, Nyilvános Könyvtár – bemutatói is népszerűek voltak.

Kitűnő lehetőség kínálkozott a Szakmai Napok rendezvényei által az Általános Iskola megújult épületének megtekintésére is.

A Szilvanap szórakoztató műsoraiban is szerepelt az intézmény, a fellépő diákok – kicsik és nagyok – előadásai magával ragadta a közönséget, minden színpadi megjelenésüket nagy tapssal fogadták.

A Szakmai Napok programsorozata rövid távon pozitív értékelést kapott, remélhetőleg hosszú távon is meghozza hozadékát: sok diák dönt intézményünk mellett, a Vajda Péter Intézményt választja középiskolai továbbtanulása helyszíneként.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2010. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Kategóriák

Friss

Connect