in

10000 adag étel

101004etelosztas

101004etelosztasRövid hálaadás után ismét ételt osztottak az Önkormányzati üdülő udvarán a hétvégén. Jeles nap volt ez, mert Illyés Gábor kiosztotta ötvenezredik adag meleg ételét, ami egyben a Szarvason kiosztott tízezredik volt. A szombati menü felesborsó leves, babgulyás, lucskos káposzta, ill. körömpörkölt katonásan volt. Ezúttal az Evangélikus egyház és Lázár Zsolt, valamint Besenczy Zoltán állta a költségeit.

Az orosházi Illyés Gábor egy kívülálló szemével – már ha lehet kívülálló az, aki 10000 adag ételt főzött nálunk – érdekes megfigyelést tett a város lakóival kapcsolatban. Annak ellenére, hogy étel volt bőven, itt türelmetlenkedés és tülekedés volt, míg a város többi részén teljes nyugalomban sikerült kiosztani az ételt. Már-már félő volt, hogy tettlegességre kerül sor a sorban állók között.

Lázár Zsolt elmondta, hogy az ételosztások folytatódnak a jövőben is. Még ebben a hónapban ismét begyújtanak a gulyáságyúba, ami itt is marad a városban, hogy ne kelljen állandóan hurcolni.

Vélemény, hozzászólás?

101004ruzsinszki

Szarvasi edzője van a Magyar Karateválogatottnak

101004nora

Nyílt levél az új(ra megválasztott) polgármesterekhez és képviselőkhöz