in

Újkígyósra került a serleg

110131kezilabda

110131kezilabdaÚjkígyósra került a vándorserleg a szombati ifjabb Csery István öregfiúk kézilabda emléktornán, amelyet kilencedik alkalommal bonyolított le a HC Szarvas és a Szarvasi Öregfiúk Kézilabda Baráti Együttes.

A nap során négy együttes mérte össze tudását, mivel a mezőtúriak hét közben visszamondták a részvételt. Hogy az előzetes menetrend ne boruljon, a megüresedett helyre a tiszaföldvári utánpótlás együttes „ugrott be” versenyen kívül. A sorsolás úgy hozta, hogy szinte a végéig nyílt volt a csata a házigazdák és a kígyósiak között. A két együttes egymás elleni derbijén azután a vendégek kétséget sem hagytak afelől, hogy ezen a napon ők a jobbak: ötgólos győzelmükkel a serleget is magukkal vihették.

Idén sem hiányoztak a tornáról a gyengébb nem képviselői, akik egymás közti nosztalgia-mérkőzést vívtak. A lényeg itt nem is az eredményen volt, sokkal inkább az örömjátékon. A rend kedvéért azért szögezzük le, hogy 20–18-ra a pirosak bizonyultak jobbnak a fehéreknél.

Eredmények: Szarvas–Orosháza 21–12, Újkígyós–Mezőhegyes 18–15, Mezőhegyes–Szarvas 18–21, Orosháza–Mezőhegyes 17–25, Szarvas–Újkígyós 12–17, Újkígyós–Orosháza 16–15.

Végeredmény: 1. Újkígyós 6 pont, 2. Szarvas 4, 3. Mezőhegyes 2, 4. Orosháza 0.

Különdíjak. Legjobb kapus: Harangozó Attila (Mezőhegyes); gólkirály: Fekete Béla (Újkígyós); legjobb mezőnyjátékos: Almási László (Szarvas).

A rendezvényt a Gallicoop Zrt., valamint a Worktrans Kft. támogatta.

Ny. M.

Vélemény, hozzászólás?

110130tundervar

Kiállítás a Tündérvárban

110131retur

Csak oda