in

Farsang szlovák módra

110218szlovak

110218szlovak2011. február 17-én délután zsúfolásig megtelt a Művelődési Ház színházterme, ahol 14.30-kor a Szlovák Általános Iskola farsangi mulatsága kezdődött.

A nyolcadikosok nyitótáncaikkal –először angol, majd bécsi keringővel –igazi báli hangulatot teremtettek gyönyörű ruháikban.

Ezután indult a „show”. Az osztályok szebbnél-szebb, ötletesebbnél ötletesebb zenés, táncos és jelenetekkel tarkított produkcióikkal keltették életre a színpadot. Bohócok, oroszlánok, robotok, tündérek, vadászok, háziállatok, zebrák, tatárok, szellemek, erőemberek, nyulak és medvék ejtették ámulatba a közönséget. Ki hinné, hogy a sakkfigurák, a tűz, a korok zenéi megelevenedhetnek, a görög istenek leereszkedhetnek közénk, vagy hogy mire is használható néhány műanyag flakon.

A szülők elmaradhatatlan meglepetésműsora még emelte a hangulatot, amire a koronát a tanári kar „katonai alakulata” tette fel. Ismét érezhette mindenki a gyerekek – tanárok – szülők összhangját.

A kora este programja az iskola épületében folytatódott. Szervezett helyszínek várták a nebulókat és szüleiket: volt teaház, társasjáték-terem, arcfestés, karaoke, tombola és zsákbamacska, táncház és természetesen disco. A forgatag jó hangulatú, szívet melengető, vidám együttléttel telt el egészen az esti órákig.

Vélemény, hozzászólás?

Falopásért 3 nap elzárás

110218uszok

Fejessel a diákolimpiára