in

Nagy Noémi és Uhljar Viktor a 2010-es év legjobbja

110225sport

110225sportA Szarvas és Vidéke hetilap 15. éve szavaztatja meg olvasóival, hogy kit tartanak a város legjobb sportolójának. A kezdeti időkben 300 már háromszáz szavazattal is nyerni lehetett. Ehhez képest ma már 1000-nél is többet gyűjtött az idei női nyertes. A szavazás során három pont járt az első helyért, kettő a másodikért és egy a harmadikért. Ezek összesítése adta meg a végső eredményt. A Polgármesteri Hivatalban elhelyezett gyűjtőládába 1017 szavazószelvény érkezett, ami a szavazás történetében a legtöbb.

A csütörtöki testületi ülés előtt adták át a legjobbaknak járó díjat, a serlegeket. Az idén az olvasók szavazatai szerint két úszó lett az év legjobb sportolója. A nő sportolók közül Nagy Noémi, míg a férfiak között pedig Uhljar Viktor nyert, aki egyébként országos ranglistavezető is.

A Szarvas és Vidéke a városi sportklubok ajánlása alapján az elmúlt év végén hozta nyilvánosságra a szavazás eredményét.

A hölgyek között Nagy Noémi utcahosszal, több mint 1500 szavazattal nyert Melis Vivien karatés és Csernik Pálma asztaliteniszező előtt. A fiúknál már fej-fej melletti verseny alakult ki, mindössze 14 szavazat döntött Uhljar Viktor javára Ganyecz Zalán ellenében.

Mindkét nemből az első három díjazott egy-egy serleget vehetett át, amit Giricz Katalin, a sportbizottság elnöke, valamint Babák Mihály polgármester adott át nekik.

Íme a végeredmények. Nők: 1. Nagy Noémi (úszó) 1899 pont, 2. Melis Vivien (harcművész) 328, 3. Csernik Pálma (asztaliteniszező) 185, 4. Mácsár Dorina (harcművész) 167, 5. Pásztor Mariann (aerobikos) 140, 6. Gyekiczki Gyöngyi (aerobikos) 126. Szavazatot kapott még: Zelei Bernadett (kézilabdázó), Bíró Renáta (aerobikos), Molnár Kinga (kézilabdázó), Kondacs Boglárka (aerobikos), Kereszturszky Zita (aerobikos), Gyekiczki Adél (aerobikos), Homonnai Luca (kajakos), Varga Anita (kajakos), Bakos Nikolett (asztaliteniszező).

Férfiak: 1. Uhljar Viktor (úszó) 521, 2. Ganyecz Zalán (úszó) 507, 3. Furár Róbert (labdarúgó) 402, 3. Kriska Norbert (labdarúgó) 343, 5. Nagy Béla (asztaliteniszező) 166, 6. Borzi Balázs (harcművész) 126. Szavazatot kapott még: Nyemcsok Máté (kajakos), Fazekas Nándor (kajakos), Závoda Gábor (labdarúgó), Szemenyei Árpád (asztaliteniszező), Maginyecz György (asztaliteniszező), Szrnka Patrik (aerobikos), Bencsik Miksa (aerobikos).

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110225rendorseg

Őrizetben az országjáró csaló

110226park

Nyertek egy parkra valót!