in

Tavaszi győzelem nélkül

110405foci

110405fociRemek időben  300 néző előtt fogadta a Szarvasi FC a negyedik helyen álló FC Dabas csapatát.A hazaiakat fűtötte a visszavágás reménye, hiszen ősszel sima háromgólos sikert aratott a Pest megyei gárda.A sérült Erdősi valamint az eltiltott Kiszel és Kugyela nélkül a Kiri-László, Pákozdi, Petykó, Csellár-Klimaj, Bakró, Závoda, Nagy-Somogyi, Bány kezdőcsapat vonult ki a gyepre piros szerelésben.

A kezdeti tapogatódzó játék után a vendégek egy hatalmas kapufával és egy lesgóllal jelezték, hogy győzni jöttek az Erzsébet ligetbe.

Petykó Adri belépőjénél sokan felszisszentek, de szerencsére nem történt sérülés. Aztán némileg váratlanul vezetést szerzett a Szarvas. Bány ívelt be egy szabadrúgást, Závoda pedig remekül fejelt a kifutó kapus felett a hálóba.

A szünet előtt Somogyi – akinek már volt egy sárgája – kézzel tette maga elé a labdát, és Bathó sporttárs nem mérlegelt, kiállította Janót.

A második félidőben a Dabas cserékkel frissítette csapatát és az 50.ik percben egy megpattanó lövéssel Feczesin egyenlített. Támadott a Dabas de Kiri remekül védett, kontráink pedig életveszélyesek lehettek volna. Sajnos Nagy Roland formán kívül játszott, három zicceréből egy lövésre sem futotta az erejéből, rejtély miért játszotta csaknem végig a mérkőzést. Majd a mezőny legjobbját Závoda Gabit fellökték a 16-oson belül, a jogos büntetőt Bány Tomi bombázta a kapuba.

A vendégek mindent egy lapra feltéve rohamoztak és a 86. percben Murányi szép fejessel egyenlített. Ám így is győzhettünk volna. A hosszabításban Truczka beadása Klimaj Zolit teljesen egyedül találta, de csapatkapitányunk az égbe lőtte a meccslabdát.

Őrült meccsen egy pont jutott a remekül küzdő Szarvasnak.

Néhány gondolat azért felmerült bennem.

Ha valakinek nem megy a játék azt nem kell játszatni vagyunk elegen.

A bíró nem szimpatizált velünk,mérlegelnie kellett volna amikor kiállította Janót.

Závoda Gabi 38 évesen felszántotta a pályát, szenzációsan játszott tényleg példakép a fiatalok előtt.

Hiába véd remekül kapusunk, nagyon sok gólt kapunk ezen kell főleg javítani.

Üde színfolt László Viktor egyre jobb játéka, a 18 éves jobbhátvéd szép jövő előtt áll.

Nyilatkozatok:

Somogyi János vezetőedző Szarvasi FC:
– Küzdöttünk, hajtottunk, csúsztunk-másztunk, de az i-betűre nem tudjuk feltenni a pontot.

Keresztúri András vezetőedző FC Dabas:
– Sajnos, az első félidei mezőnyfölényünkkel nem tudtunk mit kezdeni. Szünet után is mi voltunk mezőnyfölényben, de csak egyenlítésekre futotta.

Jól játszottak Závoda(a mezőny legjobbja) , Kiri, László, Pákozdi és Bakró.

Egy izgalmas mérkőzésen 2-2 lett a végeredmény. Elmélkedésre sok idő nincs, szerdán a Tisza Volánt fogadjuk, ott győzni kell.Csak a Szarvas!

Gunda Atilla

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

Dr. Pálhegyi Ferenc előadássorozata a szarvasi református templomban

110405karate

Karate Magyar Bajnokság: Szarvas harmadik az éremtáblán