in

Tuningmajális

110504tuning

110504tuningHarmadik alkalommal szervezték meg a Tuningmajálist a városi Május 1-i ünnep szatelitrendezvényeként Szarvason. Az autók, a motorok és a kamion reggel kilenctől helyi Agip kúton gyülekeztek, majd rendőri felvezetéssel vonultak ki a focipályára. Ekkor az időjárás még viszonylag kegyes volt a majálisozókkal. Az égbolt ugyan borús volt, de ekkor még legalább az eső  nem esett.

Az autók pályán történő elrendezkedése után a délelőtt a játékos vetélkedőké volt. Az erősebbek először gumihajításban versenyezhettek egymással, majd abban, hogy egy autót ki tud a leghamarabb eltolni egy adott távon. Ekkor begorombultak az égiek és a feladatot nehezítendő, csúnya, áztató esővel árasztották el a pályát, így a következő versenyszám a kamionhúzás sajnos elmaradt, mert a csúszós füvön lehetetlen lett volna megmozdítani a nehéz szerkezetet.

Egy rövid ebédszünetet követően a délután a hangerőé volt. A tuning autók tulajdonosai abban versenyeztek, hogy kinek hangosabb a hifije, illetve a kipufogója. Az autóktól kedvet kapva néhány motoros is lemérette a kipufogójának hangerejét. Mit is mondjak? Dobhártyaszaggató élmény volt. Az eredményhirdetés után a Repeta Rock Band koncertje zárta a napot.

Sajnos az eső végig a rendezvény kísérője lett, szivárványra hiába vártak a résztvevők, azt csak az autók festésén láthatták ezen a napon.

A tuningautók felvonulása:

{youtube}qGYcSJS_qzY{/youtube}

Gyors körkép a Tuningmajálisról:

{youtube}Kh_s7gWMlQ0{/youtube}

Tunigmajális az RTL-en:

{youtube}-_W24ScT5CM{/youtube}

Vélemény, hozzászólás?

Jelentkezési feltételek

110504foci

Országos döntőbe jutott a Benka focicsapata