in

Alakul a Víziszínpad

110519viziszinpad

110519viziszinpadA tegnapi testületi ülés előtt, a szokásos “bejárás” során képviselőink és a meghívottak megtekintették  a Víziszínpad munkálatainak állását. A május 31-i határidő vészesen közeledik, ennek megfelelően a kivitelező Integrál Zrt. dolgozói nyüzsögnek az építkezésen. A látványosabb munkák közül jelenleg a székek rögzítése és a színpad pallózása folyik. Késés lehetetlen, mert június 3-án este 7 órakor a Csík zenekar lép fel, és ezzel a várhatóan teltházas rendezvénnyel egyúttal le is lesz próbálva, mit bír az új létesítmény. A belső terekben szerelvényezési munkák folynak, történetesen az elektromos hálózat vezetékelése történik.

A bástyákról csodálatos kilátás nyílik a Körösre. A tetőterasz vendéglátóhelye biztosan a város egyik legnépszerűbb helye lesz a turisták körében, de még a víziszínpad-szkeptikusok is egészen biztosan szívesen megisznak egy korsó sört, vagy egy pohár fröccsöt itt, miközben konstatálhatják, hogy milyen szép helyen lakunk.

Ami biztos, hogy a Csík zenekar után az Experidance jön, majd augusztus 20-án a Cervinus Teátrum előadása lesz látható, de a köztes hétvégék műsorrendjének kialakítása is folyamatban van.

Reméljük, hogy az elkövetkezendő tíz napban a természet kegyes lesz a munkákat végző Integrál Zrt. munkásaihoz, és sikerül határidőre befejezniük a kivitelezési munkákat, hogy júniusban már birtokba vehessük az épületet!

Vélemény, hozzászólás?

110519koreai

Szarvasra látogatott a koreai nagykövet

110520m44

M44 – soha véget nem érő történet