in

Diszkrimináció

110523nora

110523noraHa arra a kérdésre kéne felelnetek, hogy magyarok vagytok-e, mit válaszolnátok? Én valószínűleg azt, hogy magyar létemre Magyarország területén élő kisebbségben lévő magyar vagyok. Miért gondolom így? Íme.

Sajnos az aluliskolázottság és egyéb idiotizáló faktorok miatt sok embert be lehet bolondítani hangzatos szlogenekkel. Mint például: integrált oktatás, egyenlő esélyek a munkavállalás terén, stb. Kedveseim, egyet sosem szabad elfelejteni: soha, de soha nem lesz olyan, hogy (fajok közti) egyenlőség, mert ez nem érdek. Ebből nem lehet pénzt nyerni. Másképpen fogalmazva: ha az emberek nem élnek békében, akkor úgy lehet őket irányítani, ahogy csak akarják. „Oszd meg és uralkodj!” Régi igazság ez. Tehát ha valaki elhitte, hogy valóban egyenlő esélyekkel indul az életben, mint bárki más ebben az országban, vagy ezen a kontinensen, akkor gyorsan ábránduljon ki és szedje össze magát, mielőtt még késő lesz.

Egyre-másra jelennek meg évek hosszú sora óta az adófizetők pénzéből (!) és EU-s forrásokból az olyan programok, amelyek erőnek erejével integrálni akarják azokat az embereket, akik nem férnek bele az átlagember kategóriájába. Mint a púpos gyerek a prés alatt: őket is úgy próbálják átgyúrni, lapítani, húzni, nyúzni, alakítani. Az összes, szerintem naiv, elképzelést tiszteletben tartva halkan kérdezem meg: minek? Mi a francnak kell erőszakot tenni azokon, akik nem akarják? Mi ez az elvakult „civilizálni-foglak-ha-beledöglünk-is” hozzáállás? Hétköznapi ésszel gondolkozva szerintem az kapjon segítséget, aki kéri. Ne akarjunk minden idős nénit átcipelni a zebrán, aki csak azért állt meg, hogy elővegye a zsebkendőjét. Miért kell ezért évente súlyos milliárdokat feleslegesen kidobni az ablakon? Érdekes, hozzám még sosem jött oda senki, hogy ingyenes iskoláztatást ajánljon, sőt, segélyt adjanak arra az időre, amíg tanulok. Miért? Miért volnék én kevesebb, mint más? Helyettem sosem fizeti ki az önkormányzat a vízdíjat „szociális” indokokra való hivatkozással. Hát én ne lennék magyar? Az én gyerekem nem kap ingyen étkezést azért, mert egy bizonyos társadalmi réteghez tartozik. Igaz, az én gyerekem rendszeresen jár az oktatási intézménybe, nem foglalja mások elől a helyet úgy, hogy csak névleg szerepel ott, de valójában már hónapok óta színét sem látják a pedagógusok. Hát az én gyerekem nem lenne eléggé magyar állampolgár? Igaz, mi a férjemmel dolgozunk, adót fizetünk (nem is keveset), napi rendszerességgel tisztálkodunk, és a boltból sosem távozunk fizetés nélkül. És ha közúti ellenőrzés során megállít a rendőr nem az az első kérdésünk, hogy „Azért mert én … (magyar) vagyok?!”  

Úgy érzem, ilyen áron nem kellenek a „felzárkóztató” programok. Vagy segítsünk mindenkinek, vagy senkinek. Vagy csak annak, aki segítséget kér. Ha valaki felháborodik azon, hogy az önkormányzat kerti pottyantós budi építésére kötelezi, hogy egy járványt megakadályozzanak, az mondjuk ne szájaljon, hanem hallgasson és lapítson, mint az ürüléke a fűben.

Ha pedig ez a mostani az egyedüli járható út, akkor én is elválok a férjemtől, a gyerekeimet beadom állami gondozásba és majd a testvérem kiveszi őket onnan pár nap múlva, gyerekenként közel havi 80.000  Ft + kiemelt családi pótlékért, és majd én is röhögök a markomba, hogy a senkiházi barmok dolgoznak és a befizetett adójukból én zsírosra hizlalom a hátsómat. Csak azért mert én diszkriminált magyar vagyok ebben az országban. Mert megérdemlem.

És ha valaki még ezek után is hinni akar az egyenlőségben: csak tegye. Legyen nyugodt afelől, hogy az adója jó helyre megy: mások vízdíjára, mások gyerekének az etetésére, és arra, hogy mások magyarabbak legyenek a magyarnál, és minden erőfeszítés nélkül kuporgatás és filléres gondok nélkül, ízléstelen és méregdrága smukkok súlyától roskadozva leéljenek egy egész életet.   

Nóra

Vélemény, hozzászólás?

110523hanzo

Emléktáblával tisztelegtek

110524szlovak

Bűnbarlang a szlovákban