in

Egy csajos buli

110612angyalok

110612angyalokAzt hiszem, hogyha máshonnan nem is a saját bulizós időszakából mindenki emlékszik arra, hogy milyen az, amikor egy nagyobb partin, diszkóban történő megjelenés előtt az izgalomtól telve készülődünk. S ez a készülődés, bulizás milyen más a lányok és a fiúk esetében. Most leírom azokat a kis mozzanatokat, melyeket én tapasztaltam e két terület feltárásakor, azaz milyen a csajos és fiús buli.

Volt szerencsém lányként, nem túl fiatalon, (kb. 16-17 éves koromban kezdtem el először szórakozni járni, persze mindezt megelőzte a suli diszkózás), több olyan bulin részt venni a barátaimmal, amelyekre többen, együtt készültünk, öltöztünk és indultunk felcsípni a srácokat, mert hát ugye mi is a cél????

 

Szóval most jöjjön egy csajos bulis nap:

Szombat reggel hiába alhatnánk délig, mert éppen se munka se suli, szemünk kb. 8 órakor kipattan, már csak azért is, hogy mindaz karikásabb legyen az esti bulira. Egész nap azon izgulunk, hogy a szekrényben található 10-20 ruha közül melyik lesz az, az az igazi, amelyik a legütősebb lesz, legalább a barátaink számára. Mindemellett azért a telefonról sem feledkezhetünk meg, amelyik a fülünkön lóg, hogy hol az egyik, hol a másik barátnőnkkel tutira egyeztetni tudjunk minden apró részletet, mint például kinek is szeretnénk tetszeni az este folyamán? Milyen lesz az időjárás és az milyen ruhát enged felhúzni, legyen valami szoknya, ruha, nadrág, kivágott felső? Magas-sarkú cipő, vagy lapos a sok helyen történő megjelenés miatt, és mikor is indulunk? Mennyivel jönnek hamarabb a barátok? Na és akkor délután el kezdünk készülődni! Zuhanyzás, vagy kedvünktől függően nagy kádas fürdő, aztán kiázva magunkra tekerünk egy köntöst és a körömfestést követően várjuk az érkező barátnőket, na mert addig nem lehet ám felöltözni. Ki tudja, mi van rajtuk? Illik-e a mi elképzelésünk az övékéhez? Na és akkor itt vannak a lányok!

Jöhet a ruha kiválasztása, ami azt jelenti, hogy legalább tízszer fordulunk körbe a tükör előtt és amíg meg nem vagyunk elégedve öltözékünkkel, vagy mire a lányok nem kurjantják, hogy ez a ruha nagyon jó, addig nem állunk le. Na és akkor jöhet a smink, mert azt a ruhához készítjük. Egy kis alapozó, bár a reggeli ébredés miatt a karikákra, kicsit több alapozó, pirosító, szemcerka, szemtus, (manapság ezek elhagyhatatlanok) jön a szempillaspirál, szájfény, és a kiengedett, vasalt haj (már aki meri vasalni). Irány a buli!

Ha házibuliba megyünk, akkor a készülődés kicsit lazább, de a lényeg mindegy. Én nézzek ki a legjobban! A házibulikon egy lányos buliban általában ivás, evés, karaoke, jó beszélgetés, ivás, evés, aztán csak ivás, éneklés egy kis táncolás. A diszkókban az éneklés kopása után marad az ivás és a tánc és jön a pasizás, s reméljük, hogy sikeresen zárul az este, pasival az oldalunkon, nem túlságosan becsípve hazatalálunk az átmulatott éjszaka után, még talán napfelkelte előtt egy kicsivel! Mert azért jó lányokhoz híven, na meg hogy ne ijesszünk a szülőkre, megpróbálunk még 5 körül hazaérni. Ez azért is előnyös, mert ha kicsit ittasabbak vagyunk, nem találkozhatunk senkivel, nem bukunk le, viszont a kései érkezésre rá lehet fogni a tovább tartó alvás időt is, ami segíthet az előbbi kiküszöbölésében. Lányok, lányok, lányok angyalok!!!

Teemy

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

110611ugrai

Ugrai

110612neptanc

Táncos tanévzárás