in

Döbrögivel a ligetben

110703ludasmatyi

110703ludasmatyiNapokkal ezelőtt már csak azt lehetett látni a Vízi Színház oldalán, hogy minden jegy elkelt a Békés Megyei Jókai Színház első egészestés előadására, Fazekas Mihály – Zalán Tibor: Lúdas Matyijára. Hihetetlen, de miután a környék összes programját záporok és jégesők darabolták egész nap, estére még a nap is kisütött az előadás elején. Nem lehet panaszunk az időjárásra, mert minden szempontból szerencse kísérte a Vízisznpad eddigi előadásait.

Ügyes húzás volt a színház vezetése részéről, hogy először, ahogy a műfaji megjelölés szerepel a színház oldalán, hogy egy családoknak szóló zenés színművet tűztek műsorukra, és akik a jegyáraknál is jelezték, hogy várják a gyerekeket is, mert ők féláron tekinthették meg az előadást. Bejött. A nézőtér tele volt gyerekkel, akik a gyerekzsivajból ítélve nagyon élvezték ahogy Lúdas Matyi revansot vesz Döbrögin.

A Jókai Színház minimáldizájnú díszlettel érkezett az előadásra, aminek az erdő hátterét a mögötte levő liget adta. Fölösleges is lett volna bármilyen díszlettel eltakarni a hátteret, az Erzsébet ligetet, a Körös vagy az új Fahidat, mert erre van kihegyezve az egész Víziszínpad, hogy egy ilyen csodálatos természetes, és a természettel összhangban levő épített környezetben, a friss levegőn élvezhessék a nyári előadásokat a színház- és zenebarátok.

A Békés Megyei Jókai Színház Következő előadása Neil Simon Kapj el! című musicalje lesz július 9-én, szombaton. Aki szereti NEil Simon könnyed szórakozást biztosító darabjait, esetleg látták a Mezítláb a parkban című előadást a Vajda Péter Művelődési Központ színháztermében, feltétlenül menjenek el, nézzék meg a musicalt!

A szarvasiak lakcímkártyájuk felmutatása mellett 20% kedvezménnyel látogathatják az előadásokat.

Vélemény, hozzászólás?

110703szarvas

Szarvasról őszintén

110703vizilabda

Felívelik a labdát?