in

Jól áll neki a korona

110715betta

110715bettaA tegnap esti szépségverseny Miss Universe Hungary koronája a szarvasi Lipcsei Betta fejére került. Megérdemelten. A mezőny szinte még gyerek indulói között igazi különlegesség volt a 23 éves szépség, aki egyszerűen annyival szebb volt náluk, hogy nem volt kérdéses, győzni fog! A versenynek igazán jót tett, és a kezünkre játszott, hogy Fásy Ádám öt éve kiszállt a bizniszből, mert így azóta az intelligencia nem kizáró ok a versenyzők válogatásánál, és a világbéke, mint küldetés, kikopott a bemutatkozó szövegekből.

A szarvasi lányt ismerhetjük a sportműsorokból. Fiús kislány volt, szerette a focit, inkább a bátyjáékkal rúgta a bőrt, mint babázott volna, mondta intrójában. Szerencsére a modellkedés mellett döntött, nem a női foci mellett, amitől az út ide vezetett.

A 8-as számmal induló szarvasi lány ezzel a győzelmével kiérdemelte, hogy képviselje Magyarországot – és Szarvast – a szeptember 12-én Sao Pauloban, Brazíliában megtartandó Miss Universe 2011-es versenyén. Szurkolni fogunk neki! Talán a Víziszínpadon felállított öriáskivetítő előtt.

 

A képek a TV2 A Szépségkirálynő című műsorából származnak.

Vélemény, hozzászólás?

110714bencsik

Séta a jövőbe

110716experidance

Esőtánc