in

Előttünk az utódunk

110904kiallitas

110904kiallitasÉvről-évre kiállítást rendeznek a Művészetek Nyári Alkotótábora friss terméséből. Így történt ez az idén is, amikor szokásos helyen, a Ruzicskay Alkotóházban, Giricz Katalin, az Ifjúsági- és Sportbizottság elnöke, megnyitotta az idei tárlatot.

Ahogy az a megnyitón elhangzott, a gyerekekkel való foglalkozás manapság inkább misszió ebben a gondokkal terhelt világban, mint egy egyszerű oktató-nevelő feladat. Mikor az ember alkot, megszűnik a környező világ, és ezt ezen a kellemes szombat délutáni napon nem egyszer, és nem egy megnyitón hallhattuk. Erre bizonyítékot is kaphattunk, mert az egyik művésztanár, Komár Ella, el is feledkezett a megnyitóról, mert elkezdett otthon agyagozni, és belefeledkezett.

Évről évre fejlődik a csapat, egyre lelkesebbek az alkotók, mondta a tábor másik művésztanára, Korbely István, és van, akinek a fejlődésre még bőven van ideje, hiszen az idén a legifjabb alkotó, akinek műve kiállításra is kerül, mindössze három éves volt.

Reméljük, hogy mind a tanárok, mind az alkotók lelkesedése töretlen marad még hosszú ideig, és nyár végén évről-évre találkozhatunk velük kiállításuk kapcsán!

Vélemény, hozzászólás?

110903teemy

Csináld magad!

110905dvacsi

Kiállítás a hölgyek örömére