in

Jobbikos fórum Szentandráson

111010jobbik

111010jobbikMindig jó Békésszentandrásra jönni, ahol független polgármester mellett döntöttek az emberek, kezdte beszámolóját Samu Tamás Gergő, a Jobbik korábbi országgyűlési képviselője, most a Megyegyűlés tagja. Egykori képviselőnk a közelgő önkormányzati rendszer átalakítását aggályosnak tartja, csakúgy, mint az önkormányzati vagyon átengedését, ami miatt Gajdos Attila ismeretlen tettes ellen feljelentést fontolgat.

Jámbor Nándor, aki a nyár folyamán került be a Jobbik listájáról a “Nemzet Templomába”, ahol Samu Tamás Gergőt váltotta, biztosra veszi, hogy az országosan erősödő párt a FIDESZ váltópártja lesz 2014-ben. Nem jó irányba mennek a dolgok, mondta az előadó. A FIDESZ vagy véletlenül vagy szándékosan rosszul nyúl a dolgokhoz. Ismét meg kellene teremteni a magyar gazdaságot, fogyasztóból ismét termelővé kell válnunk, mert akár az euró, akár a dollár bedőlése esetén éhínség lesz Magyarországon, mondta Jámbor Nándor.

Novák Előd, aki Kondorosról érkezett a szentandrási lakossági fórumra igyekezett röviden összefoglalni gondolatait, mert sietett Budaházy György szabadulását megünnepelni. Sérelmezi, hogy Gyurcsány Ferenc még szabadlábon van, ami még hagyján ahhoz képest, hogy mindmáig országgyűlési képviselő.

A devizahitelesekkel kapcsolatban elmondta, hogy aláírásgyűjtéssel akarnak politikai nyomásgyakorlást elérni, hogy valódi segítséget kapjanak a bajbajutottak. A FIDESZ-es képviselők sokat beszélnek, de javaslataikkal nem jutunk előrébb. Sokat beszélnek, ahogy talán a legidegesítőbb FIDESZ-es képviselő, Babák Mihály teszi, aki mindenhez hozzászól, majd feltette a kérdést, vajon ki végzi polgármesteri teendőit olyankor, mikor ő a Házban van.

Az előadók után a megjelentek tehették fel kérdéseiket.

Vélemény, hozzászólás?

111010kezi

Nem sikerült a pontmentés

111010nora

Egy, kettő, három…?