in

Szarvasi siker a Harcosok Klubjában

111016_k1

A Magyar Muaythai Szakszövetség és a Magyar Muaythai Egyesület 2011. október 8-án megrendezte a  HARCOSOK KLUBJA versenysorozatot, amelyen a Szarvasi Fight Club Sportegyesület is 6 fővel vett részt. Litauszki Péter, Szekera Mihály, Kovács Ákos, Kondacs Dávid, Losonczi Imre, Kiss Gergely, Szebegyinszki Péter, Berta Róbert.

A szarvasi csapat a november 12-én sorra kerülő Harcosok Csatája II. rendezvényre készül, a Thaibox versenyt egy szintfelmérésnek szánták, a versenyen szerzett tapasztalatok alapján kiküszöbölhetik a versenyzők hibáit, illetve csiszolhatják a technikákat és a gálára tökéletesíthetik.

A mérkőzések 3×2-percben ringben zajlottak. A versenysoroztban résztvevők sorsolás útján kapnak ellenfelet a jelentkező kluboktól kor és súlycsoport alapján.

A szarvasi klubból győzelmet aratott Litauszki Péter és Berta Róbert.

111016_k1

Peti Lakatos Balázzsal, a Krudy Thaibox  gym. versenyzőjével mérkőzött. Végig irányította a küzdelmet, látványos testre irányuló forduló rúgásokkal szerzett tiszta találatokat, végül magabiztosan egyhangú pontozással nyerte a mérkőzést.

Robi Dudok Károllyal, a Spartan Fight Klub sportolójával küzdött. Az első menet tisztán az övé volt, a másodikban az ellenfele diadalmaskodott, majd a harmadik menetben Robi hatékony hosszú egyenes rúgásokkal, és nagyon pontos testre mért térd technikáival szerzet pontokat, 2-1 arányban, mind a három pontozóbíró őt látta jobbnak, ezáltal megszerezte a szarvasi csapat 2. győzelmét.

A versenyzőknek gratulálunk!

Edzőjük: Bessenyei Ferenc

Támogatóink: Szarvasi Mozzarella Kft, Lux Panzió , Aranyszarvas Apartmanház, Gallicoop Zrt , Oryza Kft., Bakula és Rácz fotó, Plastofit Sport Centurm, Szolid Bohém étterem, Cool4U Kft., Informatikai Kft , Ahoy Bt, Jelenker Bt., Rágyi és Tsai Bt., Szarvasi Kenyér Kft., Szarvasi Unitrans Kft., Varosplaza.hu, Fazekas Nyomda, Véndiófa vendéglő, Menő-Hús Kft., Körös Tv, Adidas márkabolt, Korona étterem

111016_hrcosok

Vélemény, hozzászólás?

111016foci

Kegyelem kettes

111017kezi

Tartalékosan csak ennyire futotta