in

Kávéházi vidámságok

111026varnagyek

111026varnagyekIsmét egy kis kedd esti kávéházi muzsikálásra hívta a Várnagy család a szarvasiakat a Tessedik Sámuel Múzeumba. Az előadás nem rövid műsorideje igazságosan oszlott el három részre. Egyharmadot a család három zenész tagja, Czettner Vera hegedűművész, Várnagy Mihály hegedűművész és Simkó-Várnagy Mihály csellóművész, a második egyharmadot az est háziasszonya, Simkó-Várnagy Judit, a harmadik egyharmadot pedig a nézők tapsa vette igénybe.

Ahogy azt Simkó-Várnagy Judit elmondta, változatlan felállásban, de teljesen új műsorral készültek erre az estére, aminek az apropóját az élet szolgáltatta, és igyekeztek annak borújára derűt hozni, amihez igyekeztek vidám zenéket és vidám verseket, vagy prózai műveket válogatni. Sikerült. A nézők szűnni nem akaró tapssal jutalmazták fáradozásukat.

Várnagyék mindig meg tudják tölteni a Múzeum dísztermét rajongóikkal. Életükben fontos szerepet játszik Szarvas. Bár nem itt élnek, számtalanszor megfordulnak a városban, már csak annak okán is, hogy van itt egy házuk, amit szeretnének megtartani, hogy az unokáik is el tudjanak majd jönni ide.

Vélemény, hozzászólás?

111026vajda

„Száz út vár ránk…”

111027liszt

Liszt, a celeb