in

Győzelem!

111105foci

111105fociTápiószecső csapatát fogadta otthonában a Szarvasi FC. A meccs előtt mindössze annyi biztos pont volt a helyiek életében, hogy a vendégek biztosan jobban állnak. Lendületüket jelzi, hogy nézőtéri pletykák szerint az elmúlt hétvégén elverték valamelyik tabellavezetőt.

Ahogy országszerte mindenütt, a mérkőzés nálunk is egyperces gyászszünettel kezdődött. A héten elhunyt Albert Flóriánra emlékezett az ország.

A mérkőzés – a korlát mellett állók szerint a Szarvasi FC részéről – óvatos tapogatózással kezdődött. Ehhez képest az 5. percben Somogyi fejese az óvatoskodás végét jelentette. Ez kis lendületet adott a játéknak, aminek a 12. percben meg is lett az eredménye. Egy ártatlannak tűnő beadás záróakkordjaként Klimaj nemes egyszerűséggel átemelte a kapuson a labdát. Gyönyörű gól! Hogy ezt miért csak minden századikkal csinálja meg!

A válaszra sem kellett öt percnél többet várni. Egy erőteljes kapura tartó lövést hárított a kapusunk, de a labda kipattant a melléről, természetesen az érkező csatárok elé, amit valahogy bekotortak a hálónkba. 1:1.

A félidő hátralevő részében egy gyors szabadrúgásunk okozott még kavarodást a szecsői kapu előtt, de sajnos a saját csatáraink között is.

A második félidő második percében egy kapu előtti tumultusban ismét Klimaj okozott meglepetést. A Zidanera hasonlító csatárunk ezúttal fejjel továbbította a labdát a rosszul érkező kapus elől a hálóba. Szerencse, hogy a nagy gólörömbe nem sérült meg senki! A bíró hagyta örülni a társaságot, valószínűleg tudta, hogy ez olyan ritkán adatott meg ez ebben a szezonban. Az első félidő koreográfiája alapján hamarosan megérkezett a válasz is. Tíz perccel a vezetés megszerzése után a vendégek ismét a hálónkba juttatták a labdát, ám ezúttal a bíró nem adta meg a gólt. Nem kérdeztük, miért nem. További 10 perc múlva ismét meghűlt a vér a hazai drukkerekben, de szerencsére a tápiószecsőiek csak a kapu előtt gurigáztak. A mérkőzés hátralevő része a sárgáké volt, sőt, a lapokkal nem éppen szűkmarkúan bánó játékvezető előkotorta a pirosat is, és ki is állított egy vendéget.

Szarvas: Szabó B. — Ferenczi, Petykó (Demcsák), Pákozdi, Kristóf — Murvai, Mike, Bakró, Závoda (Furár) — ifj. Somogyi (Jurecska), Klimaj. Edző: Somogyi János.

Somogyi János: — Kiélezett mérkőzésen több gólhelyzetünk volt. Úgy érzem, hogy a gyenge helyzet kihasználásunk ellenére is megérdemelten nyertünk.

Vélemény, hozzászólás?

111105apjalanya

Apja lánya…

111105csaorna

Átadták a láthatatlant