in

Öregdiákok

111218oregdiak

111218oregdiakKarácsonyi hangulatot teremtettek a diákok az Öregdiákok Baráti Körének közgyűlése előtt. Egy végzős diák fuvolán játszott, a nyolcosztályosok 6. évfolyamának tanulói számára osztályfőnökük, Pécsváradiné Tóth Anikó állított össze műsort karácsonyi versekből, dalokból, ezt adták elő.

Ezt követően Hodálik Pál alpolgármester – köszöntője után, megnyugtatásul – izgalmas dolgokat mondott el a gimnázium várható sorsáról.

Kondor Péter esperes, az iskola volt diákja a múltra emlékezett az „Én is voltam vajdás diák” sorozatban. A szelídségről és a szeretetről szólt, egy-két diákkori emlékét idézte; bemutatta családját, ismertette pályafutását.

Rágyanszky István, a Kör elnöke az évi munkát tekintette át, Kopcsjak Jánosné az anyagi helyzetről tájékoztatta a tagokat. Végül Tóthné Lipták Erzsébet vetített képes beszámolója hangzott el az idei tanév eseményeiről.

Felállással és rövid csenddel emlékeztek a Kör két elhunyt tagjára, Demeterné Záhony Évára és Dankó Pálra. Ezután Tóthné Lipták Erzsébetet egyhangúlag választották meg társelnöknek.

A Baráti Kör ajándékát Darida Andrásné adta át az iskola nyugdíjas pedagógusainak. Kötetlen beszélgetéssel zárult az öregdiákok ez évi utolsó összejövetele.

– F –

Vélemény, hozzászólás?

111216lang

Kigyúltak a fények…

111219_advent

Az összes gyertya ég