in

Szocialisták karácsonyi ajándékai

111220nacse

111220nacseAmikor cincog a forint jönnek a szocik és baloldali barátaik, hogy segítsenek, hangzott el azon az eseményen, amin Földesi Zoltán és Varga Zoltánnal átadta a Nagycsaládosok Szarvasi Egyesületének azokat az ajándékokat, amiket az MSZP szarvasi alapszervezete gyűjtött, hogy megkönnyítse a karácsonyi ajándékozás gondjait. A NACSE irodája előtt kisebb tömeg gyülekezett kedden délután, hogy a képviselőkkel együtt kipakolják az ajándékokat. A sok szorgos segítőnek így is többször kellett fordulnia, hogy kiürüljön a kisteherautó.

Gondoljunk azokra, akikre senki sem gondol, mondta már bent a szarvasi MSZP első embere. Aki nyitott szemmel jár, az láthatja, hogy milyen helyzetbe kerültek sokan önhibájukon kívül, és ilyenkor fontos, hogy szolidárisok legyünk velük, folytatta, majd arra kérte a nagycsaládosok jelenlévő képviselőit, hogy helyismeretüket kihasználva juttassák el azoknak a csomagokat, akiknek a legnagyobb szükségük van rá. Gombár Györgyné, a NACSE által a Képviselő Testületbe delegált tagja elmondta, hogy szeretnének egy élelmiszeralapot létrehozni, mert sokan kerültek, kerülnek bajba lakáshitelük miatt, és akiknek gondot okozhat majd a napi élelem beszerzése is.

Varga Zoltán, a kevés szocialista országgyűlési képviselő egyike dicsérte a helyi MSZP-s alapszervezetet, akik mindig elöl járnak a jótékonysági akciókban. Ezúttal több láda almát, sok szaloncukrot, praktikus és tartós élelmiszereket hoztak, de az összegyűlt pénzből sok könyvre is jutott.

Vélemény, hozzászólás?

111219foci

Aranyos Miklós-kupa

111221elodeink

Elődeinkről feketén-fehéren