in

Hang a fellegekből

111222andre

111222andreÉrdekes orgánumú énekes érkezett csütörtökön az Evangélikus Ótemplomba. Vásáry André, Magyarország egyetlen férfiszopránja, de a világon is keveseket áldott meg a sors ezzel a ritka adománnyal. Az énekes ennek köszönhetően több oktávon és nagyon különböző zenei műfajokban is otthon érezheti magát az operától a könnyűzenéig, de saját bevallása szerint mindig abban érzi jól magát, amit éppen énekel.

Szarvasra az alkalomnak megfelelően egy adventi műsorral érkezett, amiben sok karácsonyi dal között hallhattuk az Ave Mariát és a Panis Angelicust is. Előénekkarként az ótemplomi gyülekezet egyre nagyobb létszámú társulata lépett fel. Szükség is volt rájuk, mert a hóesés megtréfálta Vásáry Andrét és stábját, így jócskán elkésett, ám ez kapóra jött jelen sorok írójának, aki szintén így járt.

 

A Csillag születik által közismertté vált énekes koncert után szívesen mesélt a tehetségkutató előtti életéről is, ami tanulásról, kisebb szerepekről, állandó próbálkozásokról, még több tanulásról és nélkülözésről szólt. Most elégedett, a magánéletével teljesen, szakmailag is, de 2012 sok változást, komoly fordulópontot hozhat az életében. Szurkolunk neki, mert egy igazán szeretnivaló énekes, aki nem felejtette el, honnan jött, bár a hangja fellegi magasságokban jár, ő maga a földön maradt. A közönség szerette is, visszatapsolták, majd vastapssal köszönték meg az előadást. A koncert után nagyon közvetlen volt a rajongókkal, szívesen fényképezkedett, osztott autogramot, bővítette rajongói táborát, mert ahogy mondta, aki nincs a köztudatban, nincs a tévében, médiában, az nem is létezik. Elsőként a szarvasi médiának árulta el, hogy jelentkezik a 2012-es eurovíziós dalfesztivál hazai válogatójába.

Vélemény, hozzászólás?

111221benko

Minden a cuccnál kezdődik

111222uszas

Rekordok a 7. Szarvasi 24 Órás Úszáson