in

11.12.19. A Chován Kálmán Művészeti alapiskola karácsonyi koncertje

Rendeljen képet a newjság saját készítésű képeiből!

Áraink:

10×15 cm-es fénykép fényes papíron 200 Ft/db
A4-es méretű fénykép fényes papíron 500 Ft/db

Lehetőség van ettől eltérő méretű képek rendelésére is.

A rendelést a galéria nevének és a kép galériában elfoglalt sorszámának pontos megjelölésével tudja leadni e-mailben az admin©newjsag.hu címen. Megrendelésébe írjon elérhetőséget a nem egyértelmű rendelés tisztázásának érdekében.

A képek átvételéről, ill. engedély nélküli felhasználásáról itt tájékozódhat

A megrendelés
– a galéria számának a megadásával történik, pl. 13. galéria (11.06.03. Gyermek Néptáncosok XII. Országos Szólótánc Fesztiválja – 13. galéria)
– azon belül az 1-100-ig elfoglalt helyének a megjelölésével, majd a méret (10×15 cm vagy A/4) és a mennyiségek magadásával, a megrendelésnek számunkra egyértelműen így kellene kinéznie:

13. galéria 5. kép 4 db 10×15, 1 db A/4

Megrendeléseket a duplikálációk miatt csakis egy, az adminkukacnewjsag.hu e-mail címen fogadunk el. A félreértések elkerülése végett bármilyen bizonytalanság van a megrendeléssel kapcsolatban, nem fogjuk a képeket küldeni amíg egyértelmű nem lesz minden, mert utána nem áll módunkban reklamációt elfogadni.

A szállítás a Fujilaboron keresztül történik futárszolgálattal, aminek az utánvételes díja csomagonként 990 forint. A szállításhoz kérjük a pontos szállítási nevet, címet és a telefonszámot, amin a futár szükség esetén kapcsolatba tud lépni a megrendelővel. Kérjük továbbá azt, hogy kinek a közösségi oldalain fognak a képek megjelenni.

A megrendelt papírképekkel megegyező digitális változat közösségi oldalakon való felhasználásához hozzájárulunk. Ezt a jogot e-mailben, névre szólóan meg fogjuk adni, de továbbadni ezt a jogot nem áll módjukban. A képek átvétele után a fotókat 640×640 pixeles befoglalóméretben megküldjük Önnek, ami a felhasználói jogokat is rögzíteni fogja. A feliratozásra a szerzői jogokra való figyelemfelhívás miatt van szükség.
Az engedély nélküli felhasználást Közjegyző által hitelesíttetjük, és annak birtokában jogi úton járunk el minden engedély nélküli felhasználó ellen.

Amennyiben további kérdése van, kérem tegye fel a fenti e-mail címen!

Folder Gallery Error: Unable to find the directory tartalom/fenykeprendeles/111223chovan.

Vélemény, hozzászólás?

Esélyegyenlőségi programok megvalósítása a szarvasi közoktatásban

111223chovan

Chovános karácsony