in

Zenével búcsúzott 2011

111230koncert

111230koncertLehár Ferenc Lyuk, lyuk lyuk című lendületes darabjával kezdődött a szokásos óévbúcsúztató koncert a Vajda Péter Művelődési Központ színháztermében. A 11. alkalommal megrendezett előadás népszerűségét jelzi, hogy jegyhez már karácsony előtt lehetetlen volt hozzájutni.

A koncert a szokásoknak megfelelően kezdődött. Mótyán Tibor kiállt a színpadra, ám ezúttal nem Szabados Tóthné Kozák Ilona, hanem két fiatal, Tóth Dávid és Mótyán Gabriella kíséretében, akiknek rövid bevezető után, “abbahagyni tudni kell”, mondta és át is adta a mikrofont, majd a közönségnek köszönte meg a szakértő lelkesedést.

A színpadon a Chován Kálmán Művészeti Alapiskola katonás dalokról a könnyedebb műfaj felé evezett, majd őket a Szarvas Band és a Szarvasi Hagyományőrző Fúvószenekar követte. A koncert apróbb epizódoktól eltekintve a szokásos rendben zajlott. A konferanszié szerepek átadásán kívül a a karmesteri pálca is átadásra került egy rövid időre, amikor Szabados Tóth Gábor egy rövid időre Sindel Csillát bízta meg a zenekar vezénylésével ő pedig beállta a zenésztársak közé. A koncert végén a Szabados Tóth család tagjai álltak a közönség elé, amivel hagyományt szeretnének teremteni.

A koncertet a szokásos pezsgőzés zárta.

Vélemény, hozzászólás?

111228hol

Hol készültek a képek?

111231futas

Futva ünnepletek