Connect with us

Sport

Mint kenyérnek a kovász

120105sport

120105sport13. alkalommal köszöntötték a sportvezetőket városunk vezetői. A konferanszié szerepében Szirony Pál állt a meghívottak elé, és éhgyomorra egyből két aktuálpolitikai viccel nyitott. Köszönetet mondott minden egyesületnek, azok jelenlévő képviselőinek. Sajnos a sokszínű szarvasi sportpaletta szürkült az utolsó néhány évben. Néhány egyesület kiürült, művelőik elmentek a városból vagy tanulni, vagy dolgozni. Utánpótlás nincs, pontosabban lenne, ha lenne egy egyhónapos áramszünet, és a fiatalok felállnának az elélettelenedett videojátékok és a Facebook elől. A másik megoldás a szarvasi sportolók számának a növelésére, hogy az elektronikus játékokat sporttá kellene nyilvánítani.

Polgármesterünk, Babák Mihály, annak ellenére, hogy nem műveli a sportot, de érti, miért csinálják, ugyanis az életben pont úgy meg kell küzdeni mindenért, mint a sportban. A sportvezetők úgy kellenek a sportnak, mint kenyérnek a kovász, mondta antisport városvezetőnk. Egy jó sportvezető lehet a siker kulcsa egy-egy sportág mezőnyből való kiemelkedésének, és nekik köszönhető, hogy nem depressziós a város, hanem sportélettel teli. A város megtesz mindent a sportélet élénken tartásáért, most is új csarnokot terveznek, mégpedig a Petőfi Iskola udvarán. Lesz, ami lesz ebben az országban, mi akkor is sikeresek leszünk, fejezte be polgármesterünk.

Ezen a napon kilenc sportvezetőnek köszönték meg a munkásságát, Kovács Péter, Dr. Szántosi Antal sportvezetőknek, Filyó Pál és Nagy Ferenc labdarúgóknak, Frankó Katalin és Sinka Pálné Vajgel Mária kosárlabdázóknak, Frankóné Borgulya Katalin, Veszter Géza és Pataki György kézilabdázóknak.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2012. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect