in

Téli panoráma

120204panorama

120204panoramaRégen látott havat és kemény mínuszokat hozott ez a hétvége, ami az egész város számára biztosít sportolási lehetőséget, hólapátolás sportágban. Reggelre 14 centi hó hullott, de azóta valószínűleg elérte a 20-at is. Ember nem jár az utcákon, aki teheti, az ablak mögül nézi a szakadatlan hóesést, ami most még gyönyörködtet, de egy hét múlva tele lesz vele a hócipőnk.

Az elmúlt években inkább a jeges Körös adott témát, de erre az idén nem kell számítani. Úgy néz ki, nagy korcsolyatúrákról nem kell álmodni ezen a télen.

Régen látott havat és kemény mínuszokat hozott ez a hétvége, ami az egész város számára biztosít sportolási lehetőséget, hólapátolás sportágban. Reggelre 14 centi hó hullott, de azóta valószínűleg elérte a 20-at is. Ember nem jár az utcákon, aki teheti, az ablak mögül nézi a szakadatlan hóesést, ami most még gyönyörködtet, de egy hét múlva tele lesz vele a hócipőnk.

Az elmúlt években inkább a jeges Körös adott témát, de erre az idén nem kell számítani. Úgy néz ki, nagy korcsolyatúrákról nem kell álmodni ezen a télen.

Szerencsére volt, akinek maradt ereje a hólapátolás után, hogy gépet vegyen magához és fényképezzen városszerte. A fotókból panorámákat állított össze, és volt olyan kedves, elküldte a newjságnak, hogy mindannyian gyönyörködhessünk bennük, találgassuk, hogy honnan készült a szokatlan perspektívát kínáló kép. Jó találgatást mindenkinek!

A képeket Liska Tamás Gábor készítette.

Vélemény, hozzászólás?

120204mszp

Együttműködésre vagyunk ítélve

120204jobbik

Sógor, koma, jóbarát