in

A Szilvanapokat kínáltuk

120205tourinform

120205tourinformTöbb mint 1000 turisztikában érdekelt szakember részvételével rendezték meg a XX. Turisztikai évadnyitó gálát a Művészetek Palotájába, amire a szarvasi turinformosok is meghívást kaptak. A rendezvényen előadást tartott Varga Mihály, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár és Horváth Gergely, a Magyar Turizmus Zrt. vezérigazgatója, valamint fellépett a Csík zenekar is.

A gálára a Magyar Turizmus Zrt. javaslatára 150 irodából 23 irodavezetőt hívtak meg, akiknek a teljesítménye 100%-os volt az előző években. A teljesítményt telefonos és személyes ellenőrzések, valamint adatszolgáltatás útján végzik évről-évre, évente sok alkalommal. Ennek alapján a huszonhármak közé meghívást kapott Gombár Hajnalka, a szarvasi iroda vezetője is, de városunkból nem egyedül volt ott.

A rendezvényen bemutatkozhattak az országos gasztronómiai rendezvények, köztük a Bajai Halfőző Fesztivál és a Csabai Kolbászfesztivál mellett ott volt a mi Szilvanapunk is, amit a Vajda Péter Művelődési Központ szervezésében a Turul kisvendéglő munkatársai szilvás derelyével promótáltak. Egy ilyen rangos rendezvényről természetesen nem hiányozhatott Babák Mihály polgármester sem.

Volt még egy szarvasi vonatkozása is a gálának. Az év tourinformátora díjat Glózik Klára, a megyei Tourinform iroda vezetője kapta.

Vélemény, hozzászólás?

120205varak

Várak a hóban

120206tel

Spanyolviasz