Connect with us

Rendezvény

Minden, ami esküvő

120222eskuvo

120222eskuvoIsmét meg kell állapítanunk, hogy Szarvas legszebb bálterme az Árpád Szállóban található. Jól illet hozzá annak a kétnapos hétvégi rendezvénynek témája, amin minden az esküvő körül forgott. Nem is voltak megilletődve a terem puttói, hiszen rengeteg elegáns esküvő, lakodalom került már itt megrendezésre.

Annál jobban meg lehettek lepődve a látogatók, akik csak úgy beugrottak, hogy szétnézzenek, mert ha a megfelelő időpontban érkeztek, azt is gondolhatták volna, hogy nem kiállításra, hanem házasságkötésre toppantak be, mivel mindkét napon, naponta kétszer bemutatót rendeztek. A kétnapos rendezvényen minden meg lehetett találni, ami egy elegáns esküvőhöz kell. A ceremóniamestertől kezdve az anyakönyvvezetőn keresztül a zenekarokig minden aktív szereplő felvonult, de a menyasszonyi ruháktól és a vőlegény öltönyétől a terítésig minden díszes kellék megtalálható volt itt. Ne feledkezzünk el a szépségfelelősökről sem, akik a menyasszony hajáért körméért felelősök, partiszervizesekről, ékszerekről, szépségápolási bemutatókról és az egyéb kiegészítő szolgáltatásokról sem.

A hangulat kedvéért Tóth Mihályné, korábbi anyakönyvvezető tájékoztatta a látogatókat a frigy létrejöttének feltételeiről, Fodor Mariann ceremónia-mesterkedett, a háttérben pedig lakodalmas zenekarok és DJ-k adták az aláfestőzenét, miközben a “fiatal házasok”, ill. a koszorúslányok körbevonultak a termen.

Az igazán szép, minden részletében gondosan megszervezett rendezvény Povázsai Mihályt és munkatársait dicsérik.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Hirdetés

Archívum

2012. február
h k s c p s v
« jan   Már »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829  

Kategóriák

Friss

Connect