in

Dartok hosszú éjszakája

120319darts

2012.03.15-én ismét repültek a dartok egész éjszaka, az amatőr steel darts versenyen a Galéri Grill Étteremben. 17 játékos nevezett, amiből 5 női résztvevő volt, sokan közülük most vettek először dart tűket a kezükbe. A versenyzők három csoportban három táblán küzdöttek két nyert legre a jobb csoporthelyezésekért, mivel a csoport első kettője automatikusan már a legjobb nyolc között volt. A csoport harmadik helyezettjei körmérkőzést játszottak, hogy ketten még bejussanak a nyolc legjobb közé. Maczik Péter a csoportban elszenvedett vereségek után, a másik két (hölgy) játékost 2-1 re verve elsőként jutott a 8 közé, őt követte Podani Anikó aki 2-1 re verte Deák Margót. Innentől kezdve a verseny csak a legjobb nyolcnak folytatódott, egyenes kieséssel, négy nyert legre.

120319darts

A negyeddöntőkön nem történtek nagy meglepetések, az esélyesebbnek tűnők jutottak tovább: Szrnka Mihály, Galát Krisztián, Magyari László és Szerb Milán. Az első elődöntőben Szrnka 4-0-ra verte magabiztos játékkal  Galátot, és jutott a döntőbe. A másik elődöntő már nem volt ilyen egyszerű. Szerb nagyon sok triplájának köszönhetően hamar elhúzott 3-0-ra, de aztán a duplákkal gondja akadt, amiket Magyari kíméletlenül kihasznált és visszahozta a meccset. Annyira kiéleződött a meccs kettejük között, hogy Szerb 180-ára Magyari is megdobta a létező legnagyobb pontértéket közvetlenül Szerb után. A döntő legnél Magyari folytatta a parádés játékát és hamar elhúzott majd 12 nyilat elhibázott a duplánál, eközben Szerb egy szép kerekítő dobást követően 32-re maradt, amit első adandó alkalommal meg is dobott.

Tehát a döntőben a két jó barát ismét összecsapott. Szerb jól kezdett, jó néhány triplával és nyögvenyelős duplával de hozta az első leget. Szrnka ezt követően magabiztos játékkal hozta a többi leget így az eredmény 4-1 lett a javára.

Végeredmény:
1. Szrnka Mihály
2. Szerb Milán
3. Galát Krisztián
3. Magyari László

Legjobb női játékos: Podani Anikó

Vélemény, hozzászólás?

120321vip

Ördöghi színjáték

120322aerobic

Ritmusos aranyeső