in

Köszönet, hogy megmenthettük Mosolynagyanyót!

120405benka

120405benkaIdén harmadik alkalommal állhatott a Vajda Péter Művelődési Központ nagyszínpadára a Benkás Szivárvány Tehetségműhely egy színdarabbal, azért, hogy a Gyermekünkért, Jövőnkért Alapítványt támogassa a bevétellel. Ez a darab Szabó Szilvia Mosolynagyanyó megmentése című műve, melyből megtudhattuk, hogy mindenki lehet hős, ha elég bátor és elszánt, hogy egy jó ügyért cselekedjen, és kész arra, hogy mindezt együttes erővel hajtsa végre. Ha mindez megvan, akkor újra mindenki mosolyog és boldog. Természetesen a Benka Gyula Evangélikus Általános Iskola és Óvoda jól összeszokott csapatának ez sikerült!

Ezért köszönet illeti a csapatkapitányokat Himerné Duló Erikát, aki ismét remekül irányította a gyerekeket, valamint Himer Pétert, aki olyan dalokat és dalszövegeket írt a darabhoz, hogy még Babák Mihály polgármester urat is sikerült táncra perdíteni!

Köszönet jár Csernusné Samu Edit tanárnőnek, és Búzás Mihály tanár úrnak a díszletek megalkotásáért.

Ismét Klimaj Pálné, mindenki DÉDI-je készítette a jelmezeket. Köszönjük neki, hogy három héten keresztül nem állt fel a varrógép mellől azért, hogy mindenkinek megalkossa a megfelelő ruhát.

Természetesen Csasztvan Béla volt most is az, aki olyan fényeket varázsolt nekünk, hogy mindenki maximálisan beleélhesse magát a darabba. Ő az aki évről-évre minden kívánságunkat teljesíti a színdarabbal kapcsolatban.

Fazekas Péter megint remek plakátokat és jegyeket tervezett nekünk, hogy mindenki időben értesülhessen a programról.

Szikora Tiborné Ili nagy segítségünkre volt abban, hogy a színpad igazi vadregényes szigetté változzon.

Köszönet illeti a Vajda Péter Művelődési Központot azért, hogy a próbák és az előadás helyszínét biztosította számunkra.

És a legnagyobb köszönet a színjátszósokat illeti! Mindig számíthatunk rájuk! Olyan összeforrt kis csapat, akik mindig maradandó élményt nyújtanak minden néző számára, legyen az egy komplett színdarab vagy egy ünnepi műsor. Ebben hatalmas része van Erika néninek, aki már több éve vezeti ezt a tehetségműhelyt. Ő olyan kapcsolatot alakított ki a gyerekekkel, ami ennek a sikernek az alapja. Ezen a bizalmon és egymás iránti szereteten van a hangsúly, ez a mi sikerünk titka!

És végül meg kell, hogy köszönjem az iskola igazgatójának Molnár Istvánnénak, valamint minden pedagógusának azt, hogy ez ismét megvalósult. Az ő segítségük nélkül nem tudnának a gyerekek próbálni. Hálásak vagyunk a megértésükért és türelmükért!

Ami engem illet: köszönöm, hogy részese lehetek ennek az élménynek, és ezzel együtt ennek a csodálatos csapatnak!

Reméljük, hogy jövőre folytatása következik!

EGYÜTT MEGCSINÁLTUK!

Fabó Polett

Vélemény, hozzászólás?

120404foci

1010 perc kapott gól nélkül

120406csillag

Csillagok végjátéka