in

Fogynak a vonatjáratok

120411jobbik

120411jobbikÚgy nézett ki, hogy döglött akta lesz a dosszié rovatunk vasúti közlekedéssel foglalkozó fejezete, ám új lendületet vettek a dolgok. A Jobbik két képviselője, Samu Tamás Gergő és Gajdos Attila a Kormány április 15-én bevezetésre kerülő, megtakarítási szempontokkal indokolt járatszám csökkentésére reagált kedden a Vasútállomás előtt.

Samu Tamás Gergő visszaemlékezett a Bajnai-kormány idejére, mikor szárnymegszüntetés ellen demonstráltak az szarvasi polgárok. Akkor a felszólalók között volt Babák Mihály polgármester is, akit kért Samu Tamás Gergő, hogy most is szólaljon fel, ezúttal a Parlamentben.

Gajdos Attila nem csak polgármesterünket, hanem Dankó Bélát is hiányolta, akitől szerette volna megkérdezni, hogy mit szól ahhoz, hogy csökken a város megközelíthetősége, mikor Szarvas oktatási központ. A szarvasi Jobbik  elnöke nem lát különbséget az elmúlt 10 év kormányzásában. Vegyék végre észre az emberek, hogy lopva történik a vidékrombolás. Egyik kutya, másik eb, foglalta össze véleményét Gajdos Attila, majd befejezésül hozzátette, figyelni fogják, hogy lépni fog-e FIDESZ-es képviseletünk az ügyben.

Vélemény, hozzászólás?

120410tsm

„Hamvazószerdától fehérvasárnapig”

120412vers

Versmaraton