in

Útban a nagyság felé

120414nagyvagy

120414nagyvagyAlig egy hónapja mutattuk be, hogy miként készülnek a benkások a “Nagy vagy” című vetélkedőre. A verseny lezajlott, és végre adásba kerül a selejtezőkről készült összeállítás, amit vasárnap 9 óra 45 perckor láthatunk a TV2-n.

Határon innen és határon túlról összesen 36 iskola csapata jelentkezett a megmérettetésre, abban a reményben, hogy ők lesznek a legnagyobbak. A Benka csapata tavaly is indult, de akkor a selejtezők során elvéreztek. Okulva a korábbi fiaskóból Zalán Csaba testnevelő és tízfős csapata keményen készült vízen és szárazon. Hetente több alkalommal láthatták őket az uszodában a szarvasiak, míg a tornatermi edzések rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől. Egy biztos, akik beláttak a színfalak mögé, esetleg gyermekük is szerepelt a csapatban, tudják, hogy embert próbáló felkészülésen mentek keresztül a versenyzők.

A benkásokat egy sztárvendég, Görög Zita segítette a feladatok megoldásában, akivel a csapattagok egyöntetű véleménye szerint nagy szerencséjük volt, nagyon hasznos tagja volt a teamnek. A Benkás csapatot Kriska Zsuzsa, Kós Nóra, Kós Tibor, Szitó Szabolcs, Velky Anna, Ganyecz Zalán, Pályi Petra, Körösfalvi Dóra, Babák Botond és Fonád Zsombor alkotta.

Hajrá Szarvas, hajrá Benka! Szurkoljunk nekik vasárnap délelőtt!

Vélemény, hozzászólás?

120413jobbik

Eladják a földet a lábunk alól

120414kutya

Örök szerelem