in

Száva edzőben maradt hiányérzet

120515kezi

120515keziDrámai nagy csatában döntetlen született a szarvasi kézilabdások vasárnapi hazai évzáró mérkőzésén. A hetedik hely megszerzése szempontjából bírt jelentőséggel a találkozó, hiszen a pontszerzéssel a helyi lányok már nem végezhetnek ennél rosszabb pozícióban, ami újoncként megsüvegelendő teljesítmény.

Az első 10 percben a tétnek megfelelően szorosan alakult az állás, de aztán megrázták magukat a szarvasiak, és a félidő felét átlépve már 9–5-re is vezettek. A Gyömrőnek jót tett a rögtönzött időkérés, és a hazaiak támadásbeli hibáit kihasználva a 29. percre egyenlített (13–13), igaz a vezetést nem tudta átvenni.

Juhos kapus védései megadták a második félidő alaphangját, a támadásbeli tanácstalanság végett ezzel együtt szorosan alakult a mérkőzés. Zelei magabiztos hétmétereseivel még így is sikerült három góllal meglógniuk a házigazdáknak, 5 minutával később viszont már a vendégek vezettek egyel. A közel 10 perces szarvasi gólcsendet Kovács Fanni törte meg, aki a reményeket is visszahozta. A meccs finisében többnyire a Gyömrő vezetett egy góllal, de Molnár Kingáék rendre egyenlítettek, mi több a nyurga átlövő hetesével az utolsó percben 24–23-as hazai előnyt jelzett az eredményjelző. Más kérdés, hogy fiatal, jól képzett gyömrőiek egyetlen pillanatra sem adták fel, és egyenlíteni tudtak.

Száva Flórián: – A látottak alapján igazságos eredmény született. A pontvesztés miatt van némi hiányérzetem, mert ez egy nyerhető mérkőzés volt.

Szarvasi NKK–Gyömrő VSK 24–24 (14–13)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 200 néző. V.: Sándor, Szabó B. Szarvas: Kasik – Ábrahám, MOLNÁR 9, Hajdu 1, ZELEI 7, Csery 1, Fulajtár 1. Csere: JUHOS (kapus), Kovács F. 2, Janis, Blaskó, Farkas K. 2, Farkas E. 1, Precskó. Edző: Almási László, Száva Flórián. A Gyömrő legjobb góldobói: Ráduly 6, Háfra 5, Kelemen 4.

Vélemény, hozzászólás?

120513ajak

„Minden nő ezt akarja!”

120516danko

A várva-várt M44-es számú gyorsforgalmi út