Connect with us

Kék hírek

Visszaélés kábítószerrel – bódult állapotban vezetett, őrizetbe került egy békéscsabai férfi

Közúti ellenőrzés során találtak kábítószergyanús anyagot a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai egy békéscsabai férfinál csütörtökön délután.

A „Körös” Akció Osztály rendőrei a 44-es számú főúton, Békéscsaba külterületén állítottak le egy Szarvas felől Békéscsaba irányába tartó fekete BMW-t. Az autót egy férfi vezette, aki igazoltatása során zavartan viselkedett. Miután kiszállították a kocsiból az ellenőrzését végzőknek feltűnt, hogy a ruhája alatt rejteget valamit. Átvizsgálták a ruházatát és előkerült egy nylon tasak, melyben fehér por van. A 60 gramm anyagról a férfi azt mondta, hogy kokain. Ezt az állítását a kábítószer gyorsteszt eredménye is megerősítette, a vizsgálat ugyanis a megnevezett anyagra pozitív eredményt hozott, továbbá kábítószer fogyasztást is jelzett nála. A rendőrök az autót lefoglalták, a 32 éves békéscsabai fiatalembert pedig előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. Visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak ellene és őrizetbe vették. A Békéscsabai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya vizsgálja, hogy a férfi hogyan jutott hozzá az anyaghoz és kereskedett-e kábítószerrel. A tőle lefoglalt 60 gramm kábítószergyanús fehér port, melynek a piaci értéke több százezer forint lehet, szakértővel vizsgáltatják meg. A lefoglalt anyag mennyiségére és a bűncselekmény körülményeire tekintettel a rendőrség kezdeményezi az őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatásának elrendelését.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Kiemelt

Fotó: Police.hu Fotó: Police.hu

Baleset Békésszentandrás külterületén

Békésszentandrás

Könnyebb sérüléssel járó baleset a 44-esen

Hírek

Baleset Szarvas külterületén

Csabacsűd

Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5) Dr. Lipcsei Imre dékán (b), dr. Polyák Zsolt (b2), dr. Kozma Gábor rektor (b3), dr. Kiss-Rigó László (b4), Dakos József (b5)

Négyoldalú együttműködési megállapodás a Gál Ferenc Főiskolával

Hírek

Hirdetés

Archívum

2012. június
h k s c p s v
« máj   Júl »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Kategóriák

Friss

Connect