in

Ígéretes hazai kezdés

120826foci

120826fociAz ifi, vagy akárhogy is nevezzék manapság, 6:1-es veresége után sem kezdett megilletődve Csabacsűd együttese szombaton. A Szarvasi FC első hazai pályán játszott mérkőzésén óvatosan kezdett, érződött a játékukon, hogy nem szeretnének fiaskóval nyitni. A vendégkapuig akció szintjén a 12. percben jutottunk el, amikor Klimaj fejesével megszereztük a vezetés. A korlát mellett álló nyugdíjasozozók kicsit elcsendesedtek. Másodszor a 34. percben jutottunk el a csabacsűdiek kapujáig László Viktor jóvoltából, de gólt nem hozott. Két percre rá Klimaj lőtte szét a felső kapufát, majd a félidő vége előtt öt perccel volt még egy helyzetünk, de a pihenőre 1:0-ás hazai vezetéssel vonultak le a csapatok. A félidő kiegyenlített volt. A vendégek nagyon akartak, de több helyzetünk nekünk is volt.

A második félidőben Lós helyére Nagy Roland jött be. A csabacsűdiek átvették a pálya felett az ellenőrzést. Szerencsére Cánó felett nem tudták átvenni. Már a félidő elején kifigyelte, hogy a hatalmas termetű csabacsűdi kapus szeret a kapuból kint állni és megpróbálta felette átívelni a labdát, de nem lett gól belőle. Ekkor. A 29. percben már közelebb járt a hálóhoz, Klimaj passzából lőtt egy hatalmas kapufát. Öt perccel a vége előtt az aprót beváltotta, és átemelte a vendég kapus felett a labdát beállítva ezzel a végeredményt.

Kemény, sportszerű, igazán jó meccset láthattunk hibátlan játékvezetés mellett. A fiatalok akartak, jól teljesítettek, igazi motorjai voltak a csapatnak. Kirinek a lábbal való felszabadításai előtt kellene gondolnia szívbeteg nézőkre, ill. Klimajnak többet fejelni. Vagy a lábát borotválni.

A szarvasiak a következő összeálításban játszottak: Kiri – László, Benczúr, Pákozdi, Csellár, Medvegy, Furár, Filyó, Murvai (Herkó), Klimaj, Lós (Nagy R.). Edző: Rétes Pál. Csabacsűd: Kovács A. – Sovány (Szilágyi B.), Petykó, Brlázs, Gombár, Szilágyi D., Bakró (Gazsó), Borgulya, Sajben, Cseke, Virág. Játékos edző: Brlázs Gábor. G.: Klimaj a 11., Nagy R. a 85. percben. Jó: László, Medvegy, Furár, Filyó, ill. Kovács A., Sonkoly.

Rétes Pál: – Az első félidőben egyenrangú felek csatája folyt, a másodikban viszont annak ellenére, hogy a vendégek birtokolták többet a labdát, mi dolgoztunk ki számos helyzetet. Brlázs Gábor: – Érthetetlen módon, enerváltan futballoztunk, az ellenfél akaratban, futásban felülmúlt bennünket.

Vélemény, hozzászólás?

120825grand

Sivatag

120826liliomfi

Liliomfi hódított