in

Hibátlan mérleggel a második helyen

120902foci

120902fociA megyei I. osztály második hazai mérkőzésén a Mezőhegyesi SE-t fogadtuk a ligeti sportpályán. Annak ellenére, hogy az első félidő folyamatosan az ellenfél térfelén folyt, nézőtpróbálóan unalmas 45 percben volt része a szurkolóknak. A tökörészést a vendégek a 21. percben egy kontrával szakították meg, majd folyt minden tovább az előzőek szerint. Kirinek odakészítettek egy napozóágyat a kapu mögé azzal, hogy ha le is fekszik, azért tartsa az egyik szemét a pályán. A 27. percre sikerült az ellenfelet meggyőzni arról, hogy egyáltalán nem akarunk gólt rúgni, így amikor Medvegyhez került a labda, simán kilőhette a bal alsó sarkot, 1:0. Ennek ellenére az első félidő legizgalmasabb perce a 35. percben történt, mikor Cánó felállt a kispadról, és elment melegíteni. Legalábbis azt hittük, hogy ez volt a legizgalmasabb, de nem, mert a sípszó előtt egy kisfiú a szögletzászlón belül egy labdával átvágott a pálya sarkán.

A szünetben a büfés segítségével a nézők felkészültek a kegyetlen második félidőre. De Rétes Pál edző, a nézőtéri csoportos öngyilkosságott megelőzendő, valószínűleg azzal az utasítással küldhette a második félidőre ki a srácokat, hogy ne keresztben, hanem hosszában játszanak, akkor előbb-utóbb meglátják a végén a kaput is, és ha meglátják, lőjék rá a labdát. Ezt komolyan is vették a fiúk, mert az első öt percben több esemény történt, mint az előző 45-ben. Rögtön a másodikban Furár lövéséért kellett kapaszkodnia a vendégek portásának, majd a bemelegedett Nagy kezdte el kitalálni, hogy hol is van a kapu. A 6. percben László Viktor lépett meg jól a jobb szélen, de a sajnos gól nem esett belőle. Esett viszont a kilencedikben egy, amibe a gólszerző Klimaj a My little pony ihlette színvilágú cipőjével talán bele sem ért. Helyette egy azonosíthatatlan mozdulatsorral asszisztált a labda kapuba továbbításában. A meccs tempóját látva az 54. percben beállt a végeredmény, 2:0. Mint 36 perc múlva kiderül, tényleg. Az egyébként roppant sportszerű mérkőzésen a bírónak az 56. percben kellett a zsebébe nyúlni, hogy unalmát elüsse, a lábujjak csatájában, kiosztott egy sárgát Cánónak. Egyébként rajta kívül senki sem vett észre semmit.

A 20. percben ismét Cánó került ajtó-ablak helyzetbe, de a kapusba passzolta a labdát. A hátralevő időben folyamatosan támadtak a hazaiak, de Cánó több kihagyott helyzete után 2:0-ás végeredménnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

Szarvasi FC-Mezőhegyes 2-0 (1-0) A 3. forduló után a Szarvasi FC maximális pontszámmal (9), gólkülönbséggel (10:0) áll a tabella második helyén.

Szarvas: Kiri – László, Benczúr, Pákozdi, Filyó (Bouhaik), Furár, Murvai, Kristóf (Kiszel), Csellár (Nagy R.), Medvegy, Klimaj. Edző: Rétes Pál.

Jó: László, Pákozdi, Medvegy, Klimaj

Rétes Pál: – Nehezen törtük fel az első félidőben tíz emberrel védekező vendégek védelmét. A másodikban lényegesen több lehetőségünk adódott a nyíltabb játékot felvállaló ellenféllel szemben.

Ifi: Szarvasi FC-Mezőhegyes 1-2

Vélemény, hozzászólás?

120901balett

Fiatal táncosok a Körös felett

120903vajda

Régi iskola, új zászló, új tanév