in

Szerelem a temetőben

120915srac

120915sracA szerelem, a vonzalom bárhol megtalálja az embert. Még akkor is, amikor éppen nem áll rá készen. Személy szerint én nagyon szeretem az emberi történeteket, embertörténeteket, és pont ezért ajánlom figyelmetekbe ezt a könyvet.

Adott egy nő és egy férfi. Egy temető, egy tejgazdaság és egy könyvtár. Ebben a „bermuda háromszögben” zajlik minden, kín és gyötrődés, gyönyör és kételyek, őrület és szenvedély. Aki kíváncsi, hogy mi sülhet ki ebből és szereti a jó humort, annak szívből ajánlom Katarina Mazetti A pasi a szomszéd sír mellől című könyvét.

Bátran állíthatom, hogy a skandináv irodalom egyik legszórakoztatóbb könyvét veheti kézbe az, aki elolvassa ezt a regényt. Már maga a szerkesztés is rendhagyó, kettős, és ez adja meg a sava-borsát. És akkor még a történetről nem is esett szó. Nem habos, nem nyálas, hanem nagyon is életszagú. Valahogy pont olyan, mint a svéd gyerekversek. ☺

Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki szereti az élet és az emberek történeteit, aki maga is bukdácsolt az életben, és aki képes elfogadni másokat is a maguk hibáival együtt. De legfőképpen annak, aki hisz abban, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

Nóra

{jomcomment}

Vélemény, hozzászólás?

120915szekely

Szilvás Szakmai Napok a Székelyben

120916vajda

Egy felejthetetlen hét a Mosel völgyében